Στην τελική ευθεία για τις αμερικανικές εκλογές και ο Ντόναλντ Τραμπ δίνει «ρεσιτάλ» με τα δηκτικά σχόλια που στόχο έχουν να αποδομήσουν την εικόνα του αντιπάλου του υποψηφίου με τους Δημοκρατικούς, Τζο Μπάιντεν.

Αυτή τη φορά, όπως φαίνεται και σε βίντεο που αναρτήθηκε στη σελίδα «donald_idiot» της δημοφιλούς εφαρμογής TikTok, ο Αμερικανός πρόεδρος, που βρίσκεται σαφώς πιο πίσω δημοσκοπικά από τον αντίπαλό του, εστίασε την κριτική του στην «οκνηρία» Μπάιντεν.

Ο Τραμπ χρησιμοποίησε και το θεατρικό στοιχείο για να επιτεθεί στον υποψήφιο με τους Δημοκρατικούς, φτιάχνοντας μια δική του στιχομυθία, μέσα από την οποία θίγεται η ευφυΐα και η ηλικία του αντιπάλου του.

«Αγάπη μου εξαντλήθηκα, έδωσα μια ομιλία χθες» φέρεται να λέει ο Μπάιντεν, σύμφωνα με τον διάλογο που έφτιαξε ο Τραμπ, στη γυναίκα του.

Η σύζυγός του του απαντά: «Μα αγάπη μου, είχες έτοιμες τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις».

Ο Μπάιντεν, τότε, όπως δήλωσε ο Τραμπ χλευάζοντάς τον, της λέει: «Κουράστηκαν όμως τα μάτια μου από το οτοκιού».

Μετά τον φανταστικό αυτόν διάλογο που έφτιαξε ο Τραμπ ανάμεσα στον Μπάιντεν και τη σύζυγό, δηλώνει: «ο Μπάιντεν είναι ο χειρότερος, δεν μπορεί να κυβερνήσει γιατί δεν τον ενδιαφέρει αυτή χώρα. Θέλει να κοιμηθεί».

Υπενθυμίζεται, πάντως, ότι σε παλαιότερη ομιλία του ο πρόεδρος των ΗΠΑ που είχε ως αντίπαλο τη Χίλαρι Κλίντον αποκαλούσε αγαθό αλλά χαζό τον Μπάιντεν και κακιά τη Χίλαρι.