Σάββατο, 17 Οκτωβρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα
Αρχική ΕΙΠΑΝ

Γιατί ο πιο μεγάλος «χορηγός» του Μητσοτάκη παραμένει ο Τσίπρας

TechTeam από TechTeam
17/01/2022 22:34
σε ΕΙΠΑΝ
A A
54
SHARES
115
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter
Google Πρόσθεσε το tilegrafimanews.gr ως προτιμώμενη πηγή στη Google

 

Είναι τέτοια και τόση η απόγνωση που έχει καταλάβει τον κ. Τσίπρα και τους ομοίους του, που δεν δίστασαν να τολμήσουν να δημοσιοποιήσουν «άρθρο»(!!!) του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, σύμφωνα με το οποίο « η δίωξη στον κ. Βαξεβάνη θα είναι το κύκνειο άσμα του Μητσοτάκη». Άλλα αντ΄άλλα της Παρασκευής το γάλα …

ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΥΦΑΝΤΗ

Τούβλο – τούβλο χτίζει ο ΣΥΡΙΖΑ με ό,τι υλικό απόμεινε στην Κουμουνδούρου και στις «παραποτάμιες» περιοχές της, το τείχος της αριστεροκρατίας, το τελευταίο οχυρό που του απόμεινε πριν παραδοθεί εντελώς στην πίεση των τεκτονικών αλλαγών που ήδη συντελούνται στην κοινωνία.

Κι επειδή οι αριθμοί είναι αμείλικτοι και το γέλιο πάει σύννεφο όταν μερικοί «Ηρακλείς του Στέμματος» εμφανίζονται να αμφισβητούν τη λογική των στοιχείων και να επιμένουν πως αυτός ο ΣΥΡΙΖΑ «θα είναι πρώτο κόμμα όποτε διεξαχθούν οι εκλογές και θα πραγματώσει την προοδευτική διακυβέρνηση», στην Κουμουνδούρου δεν απόμεινε τίποτε άλλο από το να ξεκινήσει να τσαλαβουτάει και πάλι στα θολά νερά της γνωστής μετεμφυλιακής αριστερής παράδοσης « οι εξορίες, τα ξερονήσια, οι διώξεις, οι κατηγορίες κ.λ.π.».

Ότι ο κ. Τσίπρας έκατσε, σκέφτηκε (!!!) και έγραψε )!!!) άρθρο δεν υπάρχει ούτε ένας σε αυτή τη χώρα ( της Περιστέρας περιλαμβανομένης) που να το πιστεύει. Ότι κάποιοι συνέδεσαν και συνδύασαν, με τη χρήση του ονόματος του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, κανονικές «και με το νόμο» ανακριτικές πράξεις και διαδικασίες σε βάρος του κ. Βαξεβάνη με το τέλος της κυβέρνησης Μητσοτάκη μόνο ως ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

Ξεπερνάει σε γραφικότητα να συνδέεις (ακόμη και αν λέγεσαι Τσίπρας κι έχεις το ακαταλόγιστο) δημοσίως την τύχη μιας δημοκρατικά εκλεγμένης και πολιτικά κυρίαρχης κυβέρνησης με τις ενέργειες ενός δικαστή, που αφού ολοκλήρωσε μια διαδικασία έρευνας κατέληξε να ασκήσει διώξεις μετά από εγκλήσεις βασικών πρωταγωνιστών της περιόδου Novartis, οι οποίοι υπέμειναν τη βάσανο των ανακρίσεων και των διώξεων στο τέλος, αφού διαπομπεύθηκαν με κάθε πρόσφορο μέσο και τρόπο, δικαιώθηκαν πανηγυρικά.

Ο συνδυασμός αυτός προκύπτει σε θολωμένα μυαλά και αποδίδεται σε πρόσωπα σε απόγνωση όταν έχουν ξεπεραστεί όλα τα όρια της δημοκρατικής λειτουργίας της κοινωνίας και στην αριστερή αιτιοκρατία κάθε τι που εξελίσσεται από τις επίσημες αρχές ( στην προκειμένη περίπτωση τις δικαστικές) εργαλειοποιείται για να ικανοποιηθεί η ταξική ανάγνωση της ιστορικής πραγματικότητας και να δικαιολογηθεί η δομική κοινωνιοπάθεια της αριστερής ιδεοληψίας.

Από την άλλη συνιστά μια ακραία παθογένεια, μια κατάσταση σήψης και παρακμής που προκαλεί λύπη και αποτροπιασμό να μετέχεις ή να οργανώνεις την επιστροφή στις «ένδοξες» μέρες του 89 και να επιστρατεύεις όποιον (και όποια) είναι εύκαιρος να αντιπολιτευθεί χωρίς κανένα όριο και φραγμό τον Μητσοτάκη αρκεί να καταγραφεί ως «προοδευτικός» ή, τουλάχιστον, «συνεργαζόμενος» με το βλέμμα στο μέλλον.

Το χειρότερο όλων είναι πως οι εμπνευστές αυτής της προσπάθειας φαίνεται να πιστεύουν πως ασκούν πολιτική παρέμβαση ταυτίζοντας τις προτεραιότητες της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη δημοκρατική λειτουργία των θεσμών, ως εάν η αστική δημοκρατία (την οποία επιθυμούν σφόδρα να καταστρέψουν) να εξαρτάται από τις δικές τους προσωπικές και συλλογικές φαντασιώσεις και τις πολιτικές τους μονομανίες.

Άφατη η ικανοποίηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να βλέπει τον βασικό του (έως τον επόμενο) αντίπαλο να καταναλώνεται σε στιχάκια στο διαδίκτυο, στην υπεράσπιση των σερβιτόρων απέναντι «στην αστυνομική αυθαιρεσία» και να καίει το ένα μετά το άλλο όσα χαρτιά του απόμειναν για να υπερασπίζεται χαμένες υποθέσεις.

«Δώστου Βαξεβάνηδες και πάρτου την ψυχή του Μητσοτάκη», ειδικά όταν είναι απολύτως βέβαιο πως οι διαδικασίες που αφορούν στην υπόθεση ενώπιον της δικαιοσύνης έχουν τηρηθεί στο ακέραιο και οι δικαστικές ενέργειες είναι καθόλα νόμιμες, συνεπώς δεν χρειάζεται να «απολογηθεί» για τίποτε. Το αντίθετο, βρίσκει γήπεδο να παίξει θεσμική μπάλα και να τους πάρει τα σώβρακα εκεί στην Κουμουνδούρου.

Αν στο κάδρο προσθέσει κανείς και ευρωβουλευτικές ανησυχίες του κ. Κύρτσου, για «τη στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης απέναντι στις διώξεις δημοσιογράφων λόγω του Όρμπαν», με τις οποίες γαργαλιέται και γελάει και το πολύχρωμο ερίφιο (λες κι ο Μητσοτάκης ψήφισε κανένα νόμο περί τύπου για να ελέγξει την πληροφόρηση και την επικοινωνία) η εικόνα γίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, ούτε να πλήρωνε ο πρωθυπουργός δεν θα πετύχαινε τέτοιο αποτέλεσμα.

Τελικά, είναι μεγάλη υπόθεση για τον Κυριάκο Μητσοτάκη να έχει «μέγα χορηγό» τον Τσίπρα και την παρέα του. Θα βαρεθεί να κάνει τον πρωθυπουργό!

 

 


Google News
Πάτα εδώ και ακολούθησε το TILEGRAFIMANEWS.gr στο Google News και μάθε πρώτος όλες τις ειδήσεις

Ετικέτες: ΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΤσίπραςΥφαντής

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Οι υποσχέσεις της αντιπολίτευσης – Πως ακυρώνεται στην πράξη το νέο αφήγημα που σερβίρει ο Τσίπρας

14/10/2026 | 22:13 - Ενημέρωση 15/10/2026 | 14:19
Featured

ΠΑΣΟΚ – Τσίπρας: Περιμένουν από τον Σαμαρά να κάνει τη ζημιά στη ΝΔ – Τι συμβαίνει με το «κόμμα Σαμαρά»

14/10/2026 | 13:27
Featured

Κυβερνητικές πηγές: «Θέματα άμυνας και ασφάλειας δεν προσφέρονται για φτηνή αντιπολίτευση, όπως συστηματικά κάνει ο κ. Τσίπρας»

09/10/2026 | 08:00
Featured

Ο Τσίπρας χαρακτήρισε την ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ «τηλεπικοινωνιακό καλώδιο»

08/10/2026 | 21:00 - Ενημέρωση 09/10/2026 | 01:29
Load More
Επόμενο Άρθρο

Οι «Θεματοφύλακες» της... τρέλας, η κοινωνία των απροσάρμοστων και οι ηθικοί αυτουργοί


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καιρός: Το Σάββατο η πιο δύσκολη ημέρα της νέας επιδείνωσης – Το κρίσιμο 6ωρο για την Αθήνα

    71 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Γιορτή σήμερα 17 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιος Ανδρέας ο Οσιομάρτυρας «Ὁ ἐν τὴ Κρίσει»

    58 shares
    Share 23 Tweet 15
  • Χριστοδουλίδης: Προγραμματίζονται συνομιλίες ΕΕ-Τουρκίας για τον Οκτώβριο

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • Χατζηδάκης προς ΟΝΝΕΔ: Πάρτε πάνω σας την εκλογική μάχη – Κρίνεται το μέλλον της χώρας

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΙΚΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΥ, ΝΑΤ, ΟΑΕΕ, ΕΤΑΑ: Επικουρικές με εκκρεμότητες και αναδρομικά έως 4.200€ στα παραδείγματα – Η νέα πλατφόρμα του ΕΦΚΑ

    67 shares
    Share 27 Tweet 17
  • «Κόκκινα» δάνεια: Τι αλλάζει για τους δανειολήπτες – «Ψαλίδι» στους τόκους, πλαφόν στις απαιτήσεις των funds και φρένο στους πλειστηριασμούς

    56 shares
    Share 22 Tweet 14
  • Νέα εποχή στην αμερικανική πρεσβεία: Ο «αθόρυβος» διπλωμάτης Τζόσουα Χακ παίρνει το τιμόνι

    57 shares
    Share 23 Tweet 14
Tilegrafimanews – Έκτακτες Ειδήσεις και Επικαιρότητα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΡΑΜΠ Τσίπρας καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Απορρήτου – Cookies – Newsletter
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch