Σάββατο, 3 Μαΐου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Ο σχεδιασμός Μητσοτάκη έως τις Ευρωεκλογές, οι εκπλήξεις και οι πιθανές ανατροπές

TechTeam από TechTeam
18/02/2024 19:04
σε HOT NEWS, ΕΙΠΑΝ
A A
154
SHARES
327
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό σε σχέση με όσα έχουν γίνει είναι από πολύ καλή έως πάρα πολύ καλή, ενώ την ίδια στιγμή, στο εσωτερικό, η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας είναι κυρίαρχη του πολιτικού παιχνιδιού, αλλά εν μέσω μεγάλης δυσαρέσκειας των πολιτών!

ΤΟΥ ΛΟΥΚΑ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συμμετέχοντας σε συζήτηση στο Ελληνοαμερικανικό Επιμελητήριο, έκανε λόγο για πολιτική βούληση της κυβέρνησης στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων. Η αναταραχή στα πανεπιστήμια, λόγω του νομοσχεδίου για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, δεν φαίνεται να προκαλεί αναταράξεις, καθώς η πλειοψηφία της κοινωνίας επικροτεί τις κινήσεις της κυβέρνησης. Εκεί το θέμα θα λήξει αργά ή γρήγορα, χωρίς να επηρεάζει τόσο πολύ άλλες παραμέτρους.

Από την άλλη πλευρά, το πρόβλημα με τις αγροτικές κινητοποιήσεις δημιουργεί πολιτικό ζήτημα, από τη στιγμή που παρουσιάζονται τάσεις κλιμάκωσης από την πλευρά των αγροτών, οι οποίες μπορεί να επιφέρουν ανατροπές στην οικονομική και κοινωνική ζωή της χώρας. Είναι σίγουρο ότι η… τρικλοποδιά που βάζουν τα μπλόκα στις εμπορευματικές μεταφορές στην ηπειρωτική Ελλάδα, θα έχει κόστος για όλους μας. Θα επηρεαστούν περαιτέρω οι τιμές των αγαθών και αργά ή γρήγορα και οι ίδιοι οι αγρότες θα πληρώσουν το κόστος που τους αναλογεί.

Η κυβέρνηση θέλει να έχει ανοικτό δίαυλο με τους αγρότες, επισημαίνοντας ότι υπό την… απειλή των μπλόκων, δεν μπορεί να γίνει διάλογος. “Μην κλείνετε τις εθνικές οδούς και ελάτε να συζητήσουμε”, λέει η κυβέρνηση, “δώστε λύση που μας ικανοποιεί για να σταματήσουμε τις κινητοποιήσεις”, λένε οι αγρότες.

Τα δεδομένα του προϋπολογισμού είναι συγκεκριμένα και ο Μητσοτάκης δεν είναι από αυτούς που θα πει στον Χατζηδάκη άνοιξε την… κάνουλα και ρίξε χρήμα. Ό,τι έχει χτίσει η χώρα με πολύ κόπο τα τελευταία 4,5 χρόνια, δεν πρόκειται να το τινάξει στον αέρα ο Κυριάκος, όσο και αν… χτυπιούνται διάφορες επαγγελματικές ομάδες. Εκεί ακριβώς βρίσκεται η σιγουριά για τις αγορές, αλλά ταυτόχρονα εκεί εντοπίζεται και το πρόβλημα σχετικά με την υποχώρηση των αγροτών.

Το πρόβλημα στον πρωτογενή τομέα σοβαρότατο και αυτό αποδεικνύεται και από τις αντίστοιχες κινητοποιήσεις σε άλλες χώρες. Χρειάζεται γενναία στήριξη, αλλά αυτή τη στιγμή τα οικονομικά περιθώρια είναι πολύ στενά έως ανύπαρκτα, προκειμένου να ικανοποιηθούν τα αιτήματα των αγροτών, έτσι όπως τα θέτουν και έτσι όπως θέλουν.

Προέχει η διατήρηση της θετικής εικόνας που έχει η Ελλάδα στις αγορές, γιατί σε διαφορετική περίπτωση, η τιμωρία θα είναι άμεση και θα μας πάρει όλους η μπάλα. Τα χρόνια των μνημονίων θα έπρεπε να μας έχουν κάνει πιο σοφούς και λογικούς, γιατί ακόμη και όπου υπάρχει ζημιά και πρόβλημα, αυτά μπορεί να διογκωθούν και μετά να μην αντιμετωπίζονται ούτε στον ελάχιστο βαθμό. Η εμπιστοσύνη χτίζεται επί χρόνια, αλλά μπορεί να κλονιστεί μέσα σε λίγα εικοσιτετράωρα. Έρχεται με ρυθμούς… χελώνας και φεύγει με ταχύτητα μιας… Φεράρι!

Ο Μητσοτάκης έχει πάρει απόφαση ότι μέσα στον… Κουτσοφλέβαρο, πρέπει να τεστάρει τα δημοσκοπικά χαμηλά της κυβέρνησης και στη συνέχεια να περάσει στην αντεπίθεση. Τελειώνει με το ζήτημα των ομόφυλων ζευγαριών, το οποίο επιφέρει φθορά, ενώ θα φέρει το νομοσχέδιο για τα μη κρατικά πανεπιστήμια και θα κάνει διαχείριση step by step στο αγροτικό. Στόχος του πρωθυπουργού είναι η αλλαγή ατζέντας από τον Μάρτιο, καθώς θα απομένουν λιγότερες από 100 ημέρες, πριν τη διενέργεια των Ευρωεκλογών της 6ης Ιουνίου.

Το ζήτημα της ακρίβειας είναι το κορυφαίο θέμα στην πολιτική ατζέντα. Τα μέτρα που έχει ανακοινώσει η κυβέρνηση θα εφαρμοστούν και ελπίζουμε ότι θα αποδώσουν από τον επόμενο μήνα. Ο πρωθυπουργός και η κυβέρνηση ευελπιστούν ότι θα υπάρξουν τα πρώτα αποτελέσματα, τα οποία θα είναι ικανά να ξαναδώσουν “αέρα” στα… πανιά! Από την άλλη πλευρά, το Μέγαρο Μαξίμου ποντάρει στην εκτόνωση των αντιδράσεων για το νομοσχέδιο που αφορά τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών έως τις Ευρωεκλογές.

Οι δημοσκοπήσεις φανερώνουν την απόλυτη κυριαρχία του Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, εν μέσω πολύ μεγάλης δυσαρέσκειας των πολιτών. Η ακρίβεια είναι το κορυφαίο θέμα και σ΄ αυτό προστίθενται η εγκληματικότητα, η υγεία, η καθημερινότητα.

Οι Ευρωεκλογές προσφέρονται για… χαλαρές ασκήσεις επί της κάλπης και αφού τώρα δεν υπάρχει ο… μπαμπούλας του ΣΥΡΙΖΑ (πάει από το κακό στο χειρότερο), ίσως είναι μια συγκυρία, όπου η χαλαρή ψήφος μπορεί να οδηγήσει σε… εκπλήξεις!

Στις αντίστοιχες εκλογές του Μαΐου 2019, η Νέα Δημοκρατία έλαβε υψηλό ποσοστό, το οποίο ήταν μήνυμα για να φύγει ο ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που φυσικά έγινε τον Ιούλιο. Τώρα είναι άλλα τα δεδομένα. Εθνικές εκλογές είχαμε πριν από μερικούς μήνες, η κυβέρνηση δεν απειλείται, ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πάει… κατά διαόλου, το ΠΑΣΟΚ δεν δείχνει να έχει ισχυρή δυναμική για να απειλήσει τη Νέα Δημοκρατία, τον Ιούνιο ο κόσμος έχει αρχίσει να κάνει τα μπάνια του, οπότε όλα αυτά μαζί, μπορεί να οδηγήσουν σε ανατροπές. Το εκλογικό σώμα σε μεγάλο ποσοστό είτε θα απέχει είτε θα θεωρήσει ότι είναι μια καλή ευκαιρία για να στείλει μήνυμα στο κυβερνών κόμμα.

Στην Κεντροαριστερά, από την επομένη των εκλογών φαίνεται ότι θα υπάρξουν τάσεις προσέγγισης μεταξύ ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς, με φόντο τις εκλογές του 2027, χωρίς όμως ένα τέτοιο εγχείρημα, να συγκεντρώνει μεγάλες πιθανότητες για τη… μεγάλη ανατροπή. Στις Ευρωεκλογές, φαίνεται ότι η Νέα Δημοκρατία θα υποστεί σημαντική φθορά, αλλά ταυτόχρονα θα ενισχυθούν τα κόμματα που βρίσκονται δεξιά της, χωρίς να φαίνεται ότι η αντικατάσταση των μετακινούμενων προς δεξιά, θα αναπληρωθεί με μετακίνηση των κεντροαριστερών προς τα… δεξιά.

Οι εκπλήξεις των Ευρωεκλογών, μικρές ή μεγάλες, σίγουρα θα προκαλέσουν ένα πολιτικό ντόμινο, το οποίο σε επίπεδο κυβέρνησης, σίγουρα θα περιλαμβάνει έναν εκτεταμένο ανασχηματισμό. Ο Μητσοτάκης θα θελήσει να κάνει ένα νέο δυναμικό ξεκίνημα, χωρίς να… ξεχάσει όσους στήριξαν, υπονόμευσαν ή απείχαν από τις διαδικασίες έγκρισης διαφόρων νομοθετημάτων. Ως προς τα υπόλοιπα κόμματα, θα φανεί μάλλον αυτό που διαφαίνεται ως τάση σε ολόκληρη την Ευρώπη: η ακρίβεια και το μεταναστευτικό στρέφουν τους ψηφοφόρους προς τα δεξιά, αφήνοντας την αριστερά πτέρυγα να ζει στον κόσμο της. Για να δούμε τι θα δούμε…

 

 

Ετικέτες: Λουκάς Γεωργιάδης
Προηγούμενο Άρθρο

ΕΚΤΑΚΤΟ – Σε κρίσιμη κατάσταση ο Μανώλης Μαυρομάτης και η σύζυγος του Ρένα – Νοσηλεύονται με εγκαύματα μετά τη φωτιά που ξέσπασε στο διαμέρισμά τους τα ξημερώματα

Επόμενο Άρθρο

Φρίκη ! Τρίκαλα: Ελάτε, τον σκότωσα, είπε ο 46χρονος που έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του πατέρα του

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

Ποιοι είναι οι σχεδιασμοί του Μητσοτάκη ενόψει των Eκλογών του 2027

02/05/2025 | 23:13
HOT NEWS

Γιατί ο Μητσοτάκης θα περιμένει τον… Τραμπ για να προχωρήσει σε παροχές το 2026

02/05/2025 | 22:13
HOT NEWS

Πώς και γιατί ο Μητσοτάκης και η «Ομάδα Αλήθειας»… στριμώχνουν άσχημα την Αντιπολίτευση

02/05/2025 | 21:13
HOT NEWS

Πώς ο Μητσοτάκης θα παίξει… σαρωτικά το ισχυρό «χαρτί» της οικονομίας με το βλέμμα στις εκλογές του 2027

28/04/2025 | 22:13
HOT NEWS

Το δίδυμο Μητσοτάκη – Πιερρακάκη προετοιμάζεται για να δώσει… πόνο στα κόμματα της αντιπολίτευσης

28/04/2025 | 22:11
HOT NEWS

Το colpo grosso κατά της αντι-μητσοτακικής συμμαχίας – Το οικονομικό success story γίνεται… θηλιά για την Αντιπολίτευση

23/04/2025 | 22:01
HOT NEWS

Πώς η Πλεύση Ελευθερίας εξελίσσεται σε νέο… ευγενικό χορηγό του Μητσοτάκη

14/04/2025 | 22:31
HOT NEWS

Πώς και γιατί ο παγκόσμιος οικονομικός σεισμός και τα Τέμπη ενισχύουν τον Μητσοτάκη

14/04/2025 | 22:11
Load More
Επόμενο Άρθρο

Φρίκη ! Τρίκαλα: Ελάτε, τον σκότωσα, είπε ο 46χρονος που έκοψε με αλυσοπρίονο το κεφάλι και τα χέρια του πατέρα του


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ- Αναδρομικά έως 8.556 ευρω  για Δημ.Υπαλλήλους και Χήρες – Τι έρχεται για ΕΑΣ, επικουρικές συντάξεις και προσωπική διαφορά

    407 shares
    Share 163 Tweet 102
  • Νεκρή 37χρονη μετά από έκρηξη έξω από πάρκινγκ πολυκατοικίας

    246 shares
    Share 98 Tweet 62
  • Πιερρακάκης στο Άγιον Όρος: Εξοφλεί πνευματικές εκκρεμότητες και αφήνει «προίκα» 600 ιερείς στο Οικουμενικό Πατριαρχείο

    314 shares
    Share 126 Tweet 79
  • ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ-Αναδρομικά έως 3.150 ευρώ για τις κρατήσεις ΕΑΣ – Τι θα πάρουν τι γίνεται με την προσωπική διαφορά

    238 shares
    Share 95 Tweet 60
  • «Ο πόλεμος Ρωσίας-Ουκρανίας δεν θα τελειώσει σύντομα» – Νέες προειδοποιήσεις από τις ΗΠΑ

    795 shares
    Share 318 Tweet 199
  • Επιδόματα 2025: Πλήρης Οδηγός για Α21, Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα – ΚΕΑ και Επίδομα Ενοικίου – Τι πρέπει να κάνετε 

    239 shares
    Share 96 Tweet 60
  • Γιορτή σήμερα 3 Μαΐου, εορτολόγιο: Άγιοι Τιμόθεος και Μαύρα

    66 shares
    Share 26 Tweet 17
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch