Τρανταχτά ονόματα περιλαμβάνει το τεράστιο πελατολόγιο της σπείρας που έκανε… ντελίβερι κοκαΐνης σε νυχτερινά κέντρα και ακριβά σαλόνια της Αθήνας.

Μεταξύ των 700 πελατών του κυκλώματος είναι ονόματα – «φωτιά» διάσημων δικηγόρων, γιατρών, αλλά και μιας τραγουδίστριας που έγραψε το δικό της… στόρι πριν μερικά χρόνια σε γνωστό τηλεοπτικό reality.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso», ο κατάλογος με τα ονόματα και τα τηλέφωνά τους περιλαμβάνονται στην ογκώδη δικογραφία για τις δραστηριότητες της σπείρας που εξαρθρώθηκε τον περασμένο Οκτώβρη από τη Δίωξη Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, γράφει το newsbomb.gr.

Τις επόμενες ημέρες η γνωστή τραγουδίστρια και αρκετοί άλλοι επώνυμοι αναμένεται να περάσουν το κατώφλι της Ευελπίδων για να δώσουν εξηγήσεις στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η πληροφορία για το 24ωρο «ντελίβερι» ναρκωτικών έφθασε στη Δίωξη στις αρχές του Οκτωβρίου 2018. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν διακριτικές έρευνες και στις 22 του ίδιου μήνα, με ταυτόχρονες επιχειρήσεις σε Παλαιό Φάληρο, Νέα Σμύρνη, Παγκράτι και Μοσχάτο, συνελήφθησαν τέσσερις Αλβανοί ενώ στα χέρια των αστυνομικών έπεσε κι ένας 24χρονος Έλληνας.

Πώς γινόταν το «ντελίβερι»

Η παράδοση γινόταν με αυτοκίνητα, στα ταμπλό των οποίων είχαν κατασκευαστεί ειδικές κρύπτες, ώστε να μην κινούν υποψίες σε ενδεχόμενους αστυνομικούς ελέγχους. Οι δράστες έπαιρναν τις παραγγελίες από το «αφεντικό», έκρυβαν τα ναρκωτικά στις αυτοσχέδιες κρύπτες και κυκλοφορούσαν στα αθηναϊκά στέκια για να τα παραδώσουν.

Οι αστυνομικοί πήραν στα χέρια τους τα κινητά τηλέφωνα τα οποία χρησιμοποιούσε η σπείρα για να διακινεί 24 ώρες το 24ωρο κοκαΐνη και κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη, στην υψηλή πελατεία της και ζήτησαν άρση τηλεφωνικού απορρήτου.

Έτσι, προσθέτει η εφημερίδα, εξασφάλισαν το άνω των 700 ατόμων πελατολόγιο, στο οποίο περιλαμβάνονται ακόμα πολύ γνωστοί καρδιολόγοι, οδοντίατροι και παθολόγοι και ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων.