Συνταγές μαγειρικής
Υλικά για 2 άτομα.
180 γρ. φρέσκο τόνο κομμένο σε τετραγωνάκια 1 εκ.
150 γρ. φρέσκα μύρτιλα
1 κ.γ. θυμάρι τριμμένο
1 κ.γ. umami
1 κ.σ. ελαιόλαδο
1 πρέζα πάπρικα γλυκιά
1 κρεμμυδάκι φρέσκο λεπτοκομμένο
2 χούφτες σαλάτα βαλεριάνα
Χυμό από ½ lime
[irp posts=”120178″ name=”Κοτόπουλο με πιπεριές και γάλα καρύδας”]
Όπως αναφέρει το botrini.gr ανακατεύουμε όλα τα υλικά εκτός από τη σαλάτα και αφήνουμε να μαριναριστούν στο ψυγείο για μισή ώρα.
Σε ένα μπολ βάζουμε μέσα τη σαλάτα, ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο και λίγο ξύδι και ανακατεύουμε.
Επάνω απλώνουμε την ταρτάρ που είχαμε βάλει στο ψυγείο.