Υλικά για 4-6 άτομα.
4 μικρούς μπακαλιάρους
4 καρότα
2 πατάτες
3 κολοκυθάκια
μισό ματσάκι σέλινο
1 κρεμμύδι
1 ντομάτα κομμένη στα τέσσερα
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
λεμόνι
[irp posts=”75635″ name=”Ζουμεροί κεφτέδες από σπανάκι”]
Σε μια κατσαρόλα με μπόλικο νερό βράζετε όλα τα λαχανικά για 25 λεπτά.
Όταν οι πατάτες έχουν μαλακώσει λίγο τότε ρίχνετε τον μπακαλιάρο με λίγο λάδι και συνεχίζετε το βράσιμο για άλλα 15 λεπτά.
Στύβετε το λεμόνι και το σβήνετε.
Σερβίρετε τα ψάρια σε πιατέλα, τους ρίχνετε λίγο λάδι και λεμόνι και είναι έτοιμο.