Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας με τα έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Newsroom από Newsroom
01/06/2022 11:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
119
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης και οι μεγάλες επενδύσεις που ενισχύουν τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της…

συζήτησης κατά τη 2η ημέρα του 5ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, που διοργανώνεται από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr.

Στην ειδική συνεδρία συμμετείχαν οι Νίκος Μαντζούφας, Διοικητής Ταμείου Ανάκαμψης, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, γγ Ενωσιακών Πόρων υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, εντεταλμένος σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος ΤΑΙΠΕΔ, Costanzo Graffi, Strategy and Business Development Director AECOM και Βλάσης Σφυρόερας, διευθυντής Ανάπτυξης της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ-Σύμβουλοι Μηχανικοί».

Ν. Μαντζούφας: Πρωτοφανείς πόροι για την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια

Ο διοικητής του Ταμείου Ανάκαμψης Νίκος Μαντζούφας, έκανε λόγο για πρωτοφανή κονδύλια με τα οποία θα βρεθεί η χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα βρεθεί με πρωτοφανείς πόρους. Υπάρχει αυτή η πρόκληση και πιστεύω θα απαντήσουμε θετικά αλλά χρειάζεται εγρήγορση».

Ο κ. Μαντζούφας τόνισε πως για να απορροφήσει η χώρα με επιτυχία τα κονδύλια χρειάζεται καλύτερη οργάνωση του Δημοσίου, αποτελεσματικότερες δημοπρατήσεις και συμβασιοποιήσεις έργων. Τέλος, ανέφερε πως και η αγορά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Δ. Παπαγιαννίδης: Βασικός «παίκτης» στις υποδομές το υπουργείο

Σε βασικό «παίκτη» των υποδομών μετεξελίσσεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη, γγ Ενωσιακών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως είπε, το υπουργείο θα χρηματοδοτήσει 21 μεγάλα έργα, εκ των οποίων τα 7 θα υλοποιηθούν μέσω ΣΔΙΤ με τον συνολικό προϋπολογισμό τους να ανέρχεται σε 1,7 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγιαννίδη τα παραπάνω αποτελούν αριθμό-ρεκόρ για τον κλάδο της γεωργίας όσον αφορά τις υποδομές, ενώ όπως τόνισε, «για πρώτη φορά θα εισέλθουμε στον τομέα των εγγειοβελτιωτικών έργων, είτε με φράγματα, είτε με δίκτυα αξιοποίησης, με νέες τεχνολογίες, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω ΣΔΙΤ σε βάθος 25ετίας».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα βγει στην αγορά με ένα τεράστιο capex, συνεπικουρούμενο από ανεξάρτητους μηχανικούς, για έργα τα οποία ήδη διαθέτουν οριστικές μελέτες και μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Π. Σταμπουλίδης: Εθνική προσπάθεια η υλοποίηση των Έργων Στρατηγικής Σημασίας

Στην επιτυχή έκβαση της πρώτης μεγάλης πρόκλησης της νέας Μονάδας Ωρίμανσης Έργων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) αναφέρθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η οποία αφορά στην προκήρυξη και συμβασιοποίηση, μέσα σε μόλις δυόμιση μήνες, 8 μεγάλων clusters, προϋπολογισμού σχεδόν 50 εκατ. ευρώ, για την καθαριότητα και την δασική προστασία μεγάλων εθνικών δρυμών.

«Το ΤΑΙΠΕΔ έχει κατοχυρώσει ότι είναι για τα δύσκολα. Έφερε εις πέρας τις πιο δύσκολες αποκρατικοποιήσεις προς όφελος των πολιτών και τώρα, καλείται να αξιοποιήσει το μοναδικό know-how των στελεχών μας στην ωρίμανση έργων, ιδιοκτήτης των οποίων είναι το ελληνικό Δημόσιο. Έτσι, δημιουργήθηκε η Μονάδα Ωρίμανσης Έργων Στρατηγικής Σημασίας (PPF), για να βοηθήσει επί της ουσίας το κράτος στην υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα δώσουν περαιτέρω ανάπτυξη, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι συνολικά τα έργα που θα ωριμάσει το PPF αντιστοιχούν σε 5,2 δισ. ευρώ.

«Είναι σημαντικό για εμάς ότι λειτουργούμε κάτω από ένα πλαίσιο επίτευξης οροσήμων. Αυτό είναι και το δομικό στοιχείο της επιτυχίας του Ταμείου Ανάκαμψης. Ο τρόπος που λειτουργούμε διασφαλίζει ότι αυτά που αναλαμβάνουμε, θα γίνονται στην ώρα τους και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση», τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης, διευκρινίζοντας, σχετικά με το PPF, ότι δεν υποκαθιστά τις δημόσιες αρχές, αλλά τις υποστηρίζει επικουρικά στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και παρακολούθηση των έργων.

Έφερε δε ως παράδειγμα ορισμένα συμβολικά έργα της Μονάδας, όπως η αναβάθμιση του στεγάστρου Καλατράβα και η ανάπλαση του προαυλίου χώρου του ΟΑΚΑ, τα νέα βιομηχανικά πάρκα, η αναβάθμιση των υποδομών Υγείας της χώρας, αλλά και ο ποδηλατόδρομος, συνολικού μήκους 18 χλμ., που θα ολοκληρώσει τη μεγάλη ανάπλαση που συντελείται στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής. «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα έργα να υλοποιηθούν παρά τις δυσκολίες γιατί για εμάς αυτή είναι εθνική προσπάθεια», είπε κλείνοντας.

C. Graffi: Παγκόσμια εξειδίκευση, τοπική εφαρμογή

Τη σημασία που αποκτούν και στον κατασκευαστικό κλάδο οι δράσεις ESG και κοινωνικής ευθύνης τόνισε ο Costanzo Graffi, Strategy and Business Development Director της AECOM.

«Για εταιρείες όπως η δική μας» είπε ο C. Graffi «είναι σημαντικό να ακολουθούμε έργα με προτεραιότητα στα ESG, έχουμε μία ηθική υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους και τις κοινωνίες. Η εταιρεία μας απασχολεί 50.000 υπάλληλους παγκοσμίως, έχουμε και συγκεντρώνουμε εμπειρία από όλους αυτούς την οποία μεταφέρουμε στα επόμενα έργα μας».

Ο C. Graffi τόνισε ότι η παρούσα συγκυρία για τις υποδομές και τις μεταφορές είναι ευνοϊκή καθώς γίνονται μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο, με έμφαση στα «πράσινα έργα».

«Παγκόσμια εξειδίκευση, τοπική εφαρμογή» είναι το κλειδί της επιτυχίας ανέφερε ο C. Graffi, που τόνισε ότι στα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία του φροντίζει να γνωρίζει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς και να εγκαθιστά επί τόπου ομάδες εργαζομένων.

«Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες είναι δύσκολο να βρεθεί προσωπικό» παραδέχθηκε ο Graffi, αναφέροντας ότι η δική του εταιρεία πολλές φορές «μεταφέρει» εργαζόμενους από το ένα κράτος στο άλλο για να καλύψει κενά.

Β. Σφυρόερας: Τα έργα που θα γίνουν στον άξονα τη πράσινης μετάβασης πρέπει να είναι καθοριστικά

Ο διευθυντής ανάπτυξης της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ-Σύμβουλοι Μηχανικοί», Βλάσης Σφυρόερας, ξεκίνησε την τοποθέτηση του κάνοντας λόγο για μια μεγάλη πρόκληση που έχει η χώρα. Να καταφέρει να απορροφήσει κονδύλια που μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 200 δισ. ευρώ μέχρι το 2030 μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης με συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων και τραπεζικών μέσω μόχλευσης. Τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση καθώς η Ελλάδα ήταν η τελευταία χώρα στην Ευρώπη σε απορρόφηση κεφαλαίων.

Σχετικά με τον άξονα της πράσινης μετάβασης, ο κ. Σφυρόερας ανέφερε ότι «θα πρέπει όλα τα έργα που θα γίνουν σε αυτόν τον τομέα να είναι καθοριστικά έτσι ώστε την επόμενη δεκαετία να μπορούμε να λέμε σαν χώρα ότι έχουμε προχωρήσει σε αυτόν τον τομέα».

Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ηλίας Παλιαλέξης.

Ετικέτες: ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ
Προηγούμενο Άρθρο

Ν. Δένδιας: Ο αναθεωρητισμός δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο και δεν μπορεί να γίνει ανεκτός

Επόμενο Άρθρο

Έκτακτη είδηση – ΑΓΡΟΤΕΣ 2022: Ιδού οι τιμές στο κριθάρι – ΟΠΕΚΕΠΕ- Επιτέλους …λεφτά στον κάμπο!!

ΣχετικάΆρθρα

HOT NEWS

ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα κατάρτισης για 50.000 ανέργους – Αναλυτικός οδηγός για όλα τα ενεργά προγράμματα

16/04/2025 | 15:02
Featured

Ταμείο Ανάκαμψης: Εγκρίθηκε χθες το 5ο αίτημα της Ελλάδας για εκταμίευση 3,1 δισ. ευρώ

20/03/2025 | 11:31
HOT NEWS

13.416 ΕΥΡΩ ΣΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ! Νέο 12μηνο πρόγραμμα ΔΥΠΑ για τους ανέργους

23/01/2025 | 15:02
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Έτος σταθμός για το Ταμείο Ανάκαμψης το 2025 – Οι μεγάλες μεταρρυθμίσεις

06/01/2025 | 17:00
Featured

Πέμπτο αίτημα εκταμίευσης 3,1 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης υπέβαλε η Ελλάδα

21/12/2024 | 10:13
ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Ταμείο Ανάκαμψης: Τρία νέα προγράμματα ψηφιοποίησης για μικρομεσαίες επιχειρήσεις

23/10/2024 | 19:00
HOT NEWS

ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΓΙΑ 50.000 ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΕΩΣ ΤΕΛΗ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ- ΝΕΟ VOUCHER !

07/10/2024 | 15:02
Featured

Θετική αξιολόγηση της Ελλάδας στο αίτημα εκταμίευσης 2,3 δισ. ευρώ από το Ταμείο Ανάκαμψης

14/06/2024 | 21:34
Load More
Επόμενο Άρθρο

Έκτακτη είδηση - ΑΓΡΟΤΕΣ 2022: Ιδού οι τιμές στο κριθάρι - ΟΠΕΚΕΠΕ- Επιτέλους ...λεφτά στον κάμπο!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    286 shares
    Share 114 Tweet 72
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    272 shares
    Share 109 Tweet 68
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    231 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    215 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    215 shares
    Share 86 Tweet 54
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    987 shares
    Share 395 Tweet 247
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch