Δευτέρα, 1 Δεκεμβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

Η μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδας με τα έργα από το Ταμείο Ανάκαμψης

Newsroom από Newsroom
01/06/2022 11:00
σε ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
56
SHARES
119
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Ταμείο Ανάκαμψης: Ο ρόλος του Ταμείου Ανάκαμψης και οι μεγάλες επενδύσεις που ενισχύουν τη διεθνή εικόνα της Ελλάδας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της…

συζήτησης κατά τη 2η ημέρα του 5ου Συνεδρίου Υποδομών & Μεταφορών – ITC 2022, που διοργανώνεται από τις ειδησεογραφικές ιστοσελίδες ypodomes.com και metaforespress.gr.

Στην ειδική συνεδρία συμμετείχαν οι Νίκος Μαντζούφας, Διοικητής Ταμείου Ανάκαμψης, Δημήτρης Παπαγιαννίδης, γγ Ενωσιακών Πόρων υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, εντεταλμένος σύμβουλος και εκτελεστικό μέλος ΤΑΙΠΕΔ, Costanzo Graffi, Strategy and Business Development Director AECOM και Βλάσης Σφυρόερας, διευθυντής Ανάπτυξης της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ-Σύμβουλοι Μηχανικοί».

Ν. Μαντζούφας: Πρωτοφανείς πόροι για την Ελλάδα για τα επόμενα χρόνια

Ο διοικητής του Ταμείου Ανάκαμψης Νίκος Μαντζούφας, έκανε λόγο για πρωτοφανή κονδύλια με τα οποία θα βρεθεί η χώρα μας τα επόμενα χρόνια. Συγκεκριμένα, δήλωσε: «Η Ελλάδα τα επόμενα χρόνια θα βρεθεί με πρωτοφανείς πόρους. Υπάρχει αυτή η πρόκληση και πιστεύω θα απαντήσουμε θετικά αλλά χρειάζεται εγρήγορση».

Ο κ. Μαντζούφας τόνισε πως για να απορροφήσει η χώρα με επιτυχία τα κονδύλια χρειάζεται καλύτερη οργάνωση του Δημοσίου, αποτελεσματικότερες δημοπρατήσεις και συμβασιοποιήσεις έργων. Τέλος, ανέφερε πως και η αγορά πρέπει να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.

Δ. Παπαγιαννίδης: Βασικός «παίκτης» στις υποδομές το υπουργείο

Σε βασικό «παίκτη» των υποδομών μετεξελίσσεται το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, σύμφωνα με τον Δημήτρη Παπαγιαννίδη, γγ Ενωσιακών Πόρων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης.

Όπως είπε, το υπουργείο θα χρηματοδοτήσει 21 μεγάλα έργα, εκ των οποίων τα 7 θα υλοποιηθούν μέσω ΣΔΙΤ με τον συνολικό προϋπολογισμό τους να ανέρχεται σε 1,7 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαγιαννίδη τα παραπάνω αποτελούν αριθμό-ρεκόρ για τον κλάδο της γεωργίας όσον αφορά τις υποδομές, ενώ όπως τόνισε, «για πρώτη φορά θα εισέλθουμε στον τομέα των εγγειοβελτιωτικών έργων, είτε με φράγματα, είτε με δίκτυα αξιοποίησης, με νέες τεχνολογίες, τα οποία θα υλοποιηθούν μέσω ΣΔΙΤ σε βάθος 25ετίας».

Παράλληλα, αποκάλυψε ότι το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης θα βγει στην αγορά με ένα τεράστιο capex, συνεπικουρούμενο από ανεξάρτητους μηχανικούς, για έργα τα οποία ήδη διαθέτουν οριστικές μελέτες και μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων.

Π. Σταμπουλίδης: Εθνική προσπάθεια η υλοποίηση των Έργων Στρατηγικής Σημασίας

Στην επιτυχή έκβαση της πρώτης μεγάλης πρόκλησης της νέας Μονάδας Ωρίμανσης Έργων Στρατηγικής Σημασίας (PPF) αναφέρθηκε ο εντεταλμένος σύμβουλος του ΤΑΙΠΕΔ, Παναγιώτης Σταμπουλίδης, η οποία αφορά στην προκήρυξη και συμβασιοποίηση, μέσα σε μόλις δυόμιση μήνες, 8 μεγάλων clusters, προϋπολογισμού σχεδόν 50 εκατ. ευρώ, για την καθαριότητα και την δασική προστασία μεγάλων εθνικών δρυμών.

«Το ΤΑΙΠΕΔ έχει κατοχυρώσει ότι είναι για τα δύσκολα. Έφερε εις πέρας τις πιο δύσκολες αποκρατικοποιήσεις προς όφελος των πολιτών και τώρα, καλείται να αξιοποιήσει το μοναδικό know-how των στελεχών μας στην ωρίμανση έργων, ιδιοκτήτης των οποίων είναι το ελληνικό Δημόσιο. Έτσι, δημιουργήθηκε η Μονάδα Ωρίμανσης Έργων Στρατηγικής Σημασίας (PPF), για να βοηθήσει επί της ουσίας το κράτος στην υλοποίηση έργων που θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής και θα δώσουν περαιτέρω ανάπτυξη, με χρηματοδότηση από το Ταμείο Ανάκαμψης», ανέφερε χαρακτηριστικά, σημειώνοντας ότι συνολικά τα έργα που θα ωριμάσει το PPF αντιστοιχούν σε 5,2 δισ. ευρώ.

«Είναι σημαντικό για εμάς ότι λειτουργούμε κάτω από ένα πλαίσιο επίτευξης οροσήμων. Αυτό είναι και το δομικό στοιχείο της επιτυχίας του Ταμείου Ανάκαμψης. Ο τρόπος που λειτουργούμε διασφαλίζει ότι αυτά που αναλαμβάνουμε, θα γίνονται στην ώρα τους και με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση», τόνισε ο κ. Σταμπουλίδης, διευκρινίζοντας, σχετικά με το PPF, ότι δεν υποκαθιστά τις δημόσιες αρχές, αλλά τις υποστηρίζει επικουρικά στον σχεδιασμό, την υλοποίηση και παρακολούθηση των έργων.

Έφερε δε ως παράδειγμα ορισμένα συμβολικά έργα της Μονάδας, όπως η αναβάθμιση του στεγάστρου Καλατράβα και η ανάπλαση του προαυλίου χώρου του ΟΑΚΑ, τα νέα βιομηχανικά πάρκα, η αναβάθμιση των υποδομών Υγείας της χώρας, αλλά και ο ποδηλατόδρομος, συνολικού μήκους 18 χλμ., που θα ολοκληρώσει τη μεγάλη ανάπλαση που συντελείται στο παραλιακό μέτωπο της Αττικής. «Θα κάνουμε τα πάντα ώστε τα έργα να υλοποιηθούν παρά τις δυσκολίες γιατί για εμάς αυτή είναι εθνική προσπάθεια», είπε κλείνοντας.

C. Graffi: Παγκόσμια εξειδίκευση, τοπική εφαρμογή

Τη σημασία που αποκτούν και στον κατασκευαστικό κλάδο οι δράσεις ESG και κοινωνικής ευθύνης τόνισε ο Costanzo Graffi, Strategy and Business Development Director της AECOM.

«Για εταιρείες όπως η δική μας» είπε ο C. Graffi «είναι σημαντικό να ακολουθούμε έργα με προτεραιότητα στα ESG, έχουμε μία ηθική υποχρέωση απέναντι στους εργαζόμενους και τις κοινωνίες. Η εταιρεία μας απασχολεί 50.000 υπάλληλους παγκοσμίως, έχουμε και συγκεντρώνουμε εμπειρία από όλους αυτούς την οποία μεταφέρουμε στα επόμενα έργα μας».

Ο C. Graffi τόνισε ότι η παρούσα συγκυρία για τις υποδομές και τις μεταφορές είναι ευνοϊκή καθώς γίνονται μεγάλες επενδύσεις στον κλάδο, με έμφαση στα «πράσινα έργα».

«Παγκόσμια εξειδίκευση, τοπική εφαρμογή» είναι το κλειδί της επιτυχίας ανέφερε ο C. Graffi, που τόνισε ότι στα έργα που αναλαμβάνει η εταιρεία του φροντίζει να γνωρίζει τις ανάγκες της τοπικής αγοράς και να εγκαθιστά επί τόπου ομάδες εργαζομένων.

«Σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες είναι δύσκολο να βρεθεί προσωπικό» παραδέχθηκε ο Graffi, αναφέροντας ότι η δική του εταιρεία πολλές φορές «μεταφέρει» εργαζόμενους από το ένα κράτος στο άλλο για να καλύψει κενά.

Β. Σφυρόερας: Τα έργα που θα γίνουν στον άξονα τη πράσινης μετάβασης πρέπει να είναι καθοριστικά

Ο διευθυντής ανάπτυξης της «Σαμαράς & Συνεργάτες ΑΕ-Σύμβουλοι Μηχανικοί», Βλάσης Σφυρόερας, ξεκίνησε την τοποθέτηση του κάνοντας λόγο για μια μεγάλη πρόκληση που έχει η χώρα. Να καταφέρει να απορροφήσει κονδύλια που μπορούν να φτάσουν μέχρι τα 200 δισ. ευρώ μέχρι το 2030 μέσα από το Ταμείο Ανάκαμψης με συμμετοχή ιδιωτικών κεφαλαίων και τραπεζικών μέσω μόχλευσης. Τόνισε ότι αποτελεί μεγάλη πρόκληση καθώς η Ελλάδα ήταν η τελευταία χώρα στην Ευρώπη σε απορρόφηση κεφαλαίων.

Σχετικά με τον άξονα της πράσινης μετάβασης, ο κ. Σφυρόερας ανέφερε ότι «θα πρέπει όλα τα έργα που θα γίνουν σε αυτόν τον τομέα να είναι καθοριστικά έτσι ώστε την επόμενη δεκαετία να μπορούμε να λέμε σαν χώρα ότι έχουμε προχωρήσει σε αυτόν τον τομέα».

Την συζήτηση συντόνισε ο δημοσιογράφος του ΑΠΕ-ΜΠΕ Ηλίας Παλιαλέξης.

Ετικέτες: ΤΑΜΕΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ

ΣχετικάΆρθρα

ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ

21,3 δισ., 37% πρόοδος και 9 μήνες-κλειδί: Τα ορόσημα που θα κρίνουν τα χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης

16/11/2025 | 13:11
HOT NEWS

ΑΣΕΠ: 17.000 νέες προσλήψεις στο Δημόσιο και παρατάσεις προγραμμάτων ΔΥΠΑ VOUCHER-Όλες οι προθεσμίες και τα ΦΕΚ

04/11/2025 | 17:02
HOT NEWS

Αγρότες – ΟΠΕΚΕΠΕ: Πληρωμές έως 15 Οκτωβρίου για Μέτρο 23 και προγράμματα 2024 – Τι πρέπει να προσέξουν όσοι περιμένουν αποζημιώσεις ΕΛΓΑ

09/10/2025 | 13:02
HOT NEWS

Επίδομα έως 1.000 ευρώ και Έκρηξη Βάουτσερ: Τι αποκάλυψαν στο tilegrafimanews.gr στελέχη του Υπ.Όλα τα ενεργά προγράμματα ΔΥΠΑ

11/07/2025 | 15:02
Load More
Επόμενο Άρθρο

Έκτακτη είδηση - ΑΓΡΟΤΕΣ 2022: Ιδού οι τιμές στο κριθάρι - ΟΠΕΚΕΠΕ- Επιτέλους ...λεφτά στον κάμπο!!


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Στιγμιότυπο από το 5ο διεθνές συνέδριο του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος (ΟΕΕ), με θέμα "Ο κόσμος σε μετάβαση" σε αίθουσα του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, Πέμπτη 27 Ιουνίου 2024. Οι θεματικές του συνεδρίου αφορούν την επίδραση της τεχνητής νοημοσύνης στην οικονομία, την κατάσταση και τις προοπτικές του τραπεζικού συστήματος, τις επιπτώσεις των παγκόσμιων γεωπολιτικών αβεβαιοτήτων και το θέμα του χρηματοοικονομικού αναλφαβητισμού. 
(ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI)

    IRIS: Υποχρεωτικό για τις επιχειρήσεις από τη Δευτέρα – Οι αλλαγές και τα πρόστιμα

    212 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Στη Φλόριντα «κλειδώνουν» τα τελευταία αγκάθια της συμφωνίας για την Ουκρανία – Στο τραπέζι και οι εδαφικές παραχωρήσεις

    166 shares
    Share 66 Tweet 42
  • ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΕΠΕ  2025 – Χάος, οργή και αβεβαιότητα: Οι 11 κρίσιμες απαντήσεις για τα χρήματα που περιμένουν 650.000 αγρότες

    153 shares
    Share 61 Tweet 38
  • Η δημοκρατία σε καραντίνα εμπιστοσύνης: Η κοινωνία αντιδρά, τα κόμματα δεν ακούν

    133 shares
    Share 53 Tweet 33
  • Μητσοτάκης και 40 εταιρείες προσελκύουν διεθνείς επενδυτές – Οι τέσσερις μεγάλες τράπεζες “πρωταγωνιστούν”

    78 shares
    Share 31 Tweet 20
  • Η μεγαλύτερη κρίση αξιολόγησης στην ιστορία της Google – Η αποτυχία του AI, η οργή των εκδοτών και η πίεση θεσμών σε Ευρώπη και ΗΠΑ

    70 shares
    Share 28 Tweet 18
  • Δημοσκόπηση Marc: Στο 31% η ΝΔ στην εκτίμηση – Τι λένε οι πολίτες για ενεργειακές συμφωνίες και Τσίπρα – Σαμαρά

    68 shares
    Share 27 Tweet 17
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch