ΜΑΝΟΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ: Η Φαίη Σκορδά πήρε συνέντευξη από το Μάνο Παπαγιάννη και σπάει τη σιωπή του για το περιστατικό που συνέβη με τη Σοφία Παυλίδου!

Η Φαίη ξεκίνησε τη συνέντευξη λέγοντάς του: «Αυτό που πιστεύω είναι πώς ότι και να σου κάνει ο άλλος είναι ότι δεν αντιδράς με βία. Είναι ανεπίτρεπτο…»!
Και ο ηθοποιός της απάντησε: «Συμφωνώ απόλυτα! Εκεί που διαφωνώ μαζί σου είναι ότι ξεκινάμε την κουβέντα με δεδομένο ότι υπήρξε βία. Μου κάνει τρομερή εντύπωση. Γιατί θεωρούμε δεδομένο ότι υπήρξε βία;»!

Και η Φαίη τόνισε: «Σου έκανε μήνυση…»!
Ο δε Μάνος τη ρώτησε σε έντονο ύφος : «Γιατί υιοθετείς ότι αυτό που λέει πως την χτύπησα;» Και η Φαίη του απάντησε: «Γιατί σαν γυναίκα, όταν ακούω μια γυναίκα να λέει ότι κάποιος την χτύπησε έχει τα χίλια δίκια. Ότι κι αν έχει γίνει, ότι κι αν έχει κάνει…»!

Ο Μάνος είπε: «Η κυρία Παυλίδου, την οποία ειλικρινά συμπαθώ, δεν έκανε μια κίνηση που έπρεπε να κάνει. Εγώ νόμιζα ότι έγινε κατά λάθος. Εκεί που άλλαζα, μου λέει ο Σωτήρης Καλυβάτσης «Η Σοφία Παυλίδου αυτή την κίνηση δεν την έκανε επίτηδες». Ανοίγω την πόρτα και φωνάζω στο πάνω όροφο «Ρε Σοφία γιατί δεν έκανες αυτή την κίνηση;». Μου είπε «Δεν μου βγήκε και δεν το έκανα». Υπήρξε μια ένταση και εκατέρωθεν αντεγκλήσεις. Κι εγώ μίλησα άσχημα κι εκείνη μίλησε άσχημα. Ήταν εξαιρετικά εριστική. Εγώ ήμουν κάτω, ξυπόλυτος. Ανέβηκα πάνω να ζητήσω τον λόγο. Άνοιξα έντονα την πόρτα, το παραδέχομαι. Παραβίασα τον χώρο της. Λάθος μου κι αυτό…»!
Αυτό ήταν ένα μέρος από όλα όσα είπε ο Μάνος και δείτε τα στο ακόλουθο βίντεο!