Κυριακή, 27 Απριλίου, 2025
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα
Αρχική HOT NEWS

Συνάντηση Κικίλια – Ιερώνυμου με φόντο τους εμβολιασμούς

Newsroom από Newsroom
13/07/2021 14:00
σε HOT NEWS, ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

Συνάντηση Κικίλια – Ιερώνυμου με φόντο τους εμβολιασμούς – Την ανάγκη συστράτευσης Εκκλησίας και Πολιτείας τόνισε ο υπ. Υγείας.

Ειδήσεις: Στην Ιερά Σύνοδο βρίσκονται ο καθηγητής Σωτήρης Τσιόδρας και ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας, προκειμένου να συζητήσουν με τους Ιεράρχες την ανάγκη συστράτευσης της Εκκλησίας με την Πολιτεία για την ενημέρωση των πολιτών σχετικά με την ανάγκη εμβολιασμού.

Ο ρόλος της Εκκλησίας στο θέμα του εμβολιασμού που έχει αναχθεί εκ των πραγμάτων μείζον ζήτημα για την προστασία της δημόσιας υγείας και την ομαλή λειτουργία της οικονομίας κρίνεται ιδιαίτερα σημαντικός από τη στιγμή που η ποιμαίνουσα Εκκλησία μπορεί να επηρεάζει χιλιάδες πιστούς και να τους πείσει να πράξουν το ορθό, δηλαδή να εμβολιασθούν προστατεύοντας τον ευατό τους και τους πλησίον τους.

«Μπροστάρηδες» στον αγώνα αυτό έχουν ήδη αναδειχθεί άλλωστε κορυφαίοι Ιεράρχες με πρώτο τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, και τους Μητροπολίτες Μεσσηνίας Χρυσόστομο που έχει θέσει το θέμα του υποχρεωτικού εμβολιασμού των ιερέων, Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, Δημητριάδος Ιγνάτιο, Χίου Μάρκος , απομονώνοντας ουσιαστικά τους ολίγους επισκόπους και ιερείς οι οποίοι είναι αρνητές του εμβολίου και με τα κηρύγματά τους προσπαθούν να προτρέψουν το ποίμνιο τους από το να εμβολιασθεί. Εκεί ακριβώς βρίσκεται και το κλειδί της συμμετοχής τελικά στον εμβολιασμό όλων των πιστών , μετά την προτροπή των Ιεραρχών.

Η Εκκλησία έκανε και το πρώτο βήμα για να τιμωρήσει «αρνητές» των μέτρων όπως οι Μητροπολίτες Κυθήρων και Αιτωλίας , καθώς η Επιτροπή νομοκανονικών διαπίστωσε ότι παρέβησαν τους κανόνες το Πάσχα και τους παρέπεμψε στην ΔΙΣ.

Κικίλιας: Ζητήσαμε η Εκκλησία να βοηθήσει την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας

«Ζητήσαμε με κάθε σεβασμό οι άγιοι Πατέρες να στηρίξουν και να βοηθήσουν αυτή την προσπάθεια για την αντιμετώπιση της πανδημίας» δήλωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: Κρίσιμη και χρήσιμη συνάντηση

Κρίσιμη και χρήσιμη χαρακτήρισε τη συνάντηση με τον υπουργό Υγείας και τον καθηγητή, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών Ιερώνυμος. «Ολοι μας θα θέλαμε να πούμε ότι χρειάζεται η προσπάθεια να συνεχιστεί και η εκκλησία θα κάνει αυτή την προσπάθεια με τρόπο πατερικό με μόνο κινητρο την επίλυση των προβλημάτων της πανδημίας» είπε ο Αρχιεπίσκοπος.

Ο κ. Τσιόδρας είπε ότι ελπίζουμε με τον εμβολιασμό να επανέλθουμε σε μία κανονικότητα και χρήσιμο είναι να συζητηθεί ο υποστηρικτικός ρόλος της Εκκλησίας για την αναζήτηση της αλήθειας. «Παραμένουμε συνοδοιπόροι με την Εκκλησία γα την αναζήτηση της αλήθειας» είπε ο καθηγητής.

Τι λένε οι Ιεράρχες

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Μητροπολίτη Μεσσηνίας Χρυσόστομου που λέει: «Αμαρτάνουν όσοι δεν εμβολιάζονται».

Ο Μητροπολίτης είπε: «Η υποχρεωτικότητα πρέπει να έχει μια γενική εφαρμογή σε όλη την κοινωνία. Κανένας δεν μπορεί να εξαιρεθεί, ούτε οι ιερείς, καθώς είμαστε όλοι ευάλωτοι απέναντι στον κίνδυνο της Covid19». «Θα πρέπει να ισχύει σε όλο τον πληθυσμό. Κάθε μέλος της κοινωνίας, εάν θέλει να μην διασπείρει το θάνατο και την καταστροφή, πρέπει να εμβολιαστεί», τόνισε, σημειώνοντας ότι δεν καταπατώνται τα ατομικά δικαιώματα με τους εμβολιασμούς.

«Το ατομικό δικαίωμα καταξιώνεται όταν εγώ σέβομαι τον άλλον άνθρωπο και όταν δεν γίνομαι αφορμή να πεθάνει ο άλλος ο άνθρωπος. Να εμβολιαστούμε για να σπάσουμε την αλυσίδα του θανάτου. Μπροστά στο δίλημμα ζωή ή θάνατος δεν υπάρχει εάν το Σύνταγμα ή δεν το εφαρμόζουμε», τόνισε.

Και υπογράμμισε: «Από την στιγμή που ο άνθρωπος γίνεται αιτία να προκαλείται θάνατος στη ζωή του ίδιου και των συνανθρώπων του, αυτό είναι αμαρτία. Κάθε ένας από εμάς πρέπει να καθορίσει τη σχέση του με τον συνάνθρωπό του».

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας είπε ότι «μέχρι σήμερα η στάση της επίσημης Εκκλησίας απέναντι στον εμβολιασμό και την αναγκαιότητά του είναι δεδομένη. Σχεδόν η πλειονότητα των Μητροπολιτών στηρίζει αυτή την προσπάθεια».

Και υπογράμμισε ότι η Εκκλησία το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να προσπαθήσει να πείσει τους αρνητές των εμβολίων μέσα από τη διδασκαλία της και την προσωπική επαφή των κληρικών με τους πιστούς, ότι «δεν υπάρχει τίποτα το μεταφυσικό» πίσω από τα εμβόλια, «καμία δεισιδαιμονία ή συνωμοσιολογία».«Το ανησυχητικό είναι ότι υπάρχουν πολλοί νέοι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από αυτό το πέπλο της συνωμοσίας και της δεισιδαιμονίας και δεν πάνε να εμβολιαστούν. Πολύ επικίνδυνο για το σύνολο της κοινωνίας», δήλωσε ο κ. Χρυσόστομος.

Ερωτηθείς για τη στάση ιερέων στην Κρήτη που αρνούνται να κοινωνήσουν όσους έχουν εμβολιαστεί, ξεκαθάρισε ότι «κανένας δεν έχει δικαίωμα να αποκλείσει κάποιον πιστό από το μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας επειδή έχει εμβολιαστεί ή επειδή δεν έχει εμβολιαστεί. Το Μυστήριο, η συμμετοχή και η προσέλευση δεν έχει να κάνει με αυτή τη διάσταση της ζωής. Όποιοι το κάνουν είναι υπόλογοι απέναντι στο Θεό, την εκκλησία και στον επίσκοπό τους».

Αλλά και ο Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας Γαβριήλ χαρακτήρισε τον εμβολιασμό «μάχη», και έθιξε το θέμα των χωρών που δεν έχουν πρόσβαση, γενικότερα, σε εμβόλια:«Όποιος θεωρεί ότι με το εμβόλιο θα υπάρξει επάνω του κάποια μορφή ελέγχου θα πρέπει να καταλάβει ότι δεν υπάρχει καλύτερος έλεγχος από το κινητό μας. Πρέπει να αντιληφθούμε αυτά που έχει πετύχει η επιστημονική κοινότητα για να έχουμε ένα αποτελεσματικό εμβόλιο. Πρέπει να εμπιστευτούμε τους ανθρώπους που είναι αρμόδιοι για αυτά τα πράγματα. Πρέπει να δείξουμε συνυπευθυνότητα και αγάπη για τον συνάνθρωπο. Πρέπει να εμβολιαστώ για να προστατέψω τον εαυτό μου αλλά και τον δίπλα μου», τόνισε ο Μητροπολίτης μιλώντας στο Action.

Ο ίδιος ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος ο οποίος νόσησε τόνισε «Ο εμβολιασμός όλων μας, ειδικά ημών των μεγαλυτέρων σε ηλικία, δεν είναι μόνο μια πράξη ατομικής ευθύνης, αλλά και μια πράξη χριστιανικής αλληλεγγύης και αγάπης προς τον πλησίον μας».

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του, «το εμβόλιο μας προσφέρει τη δυνατότητα επαναφοράς της κανονικότητας της ζωής μας και την ανθρώπινη αγκαλιά που τόσο πολύ μας έχει λείψει. Εμείς οι κληρικοί, πρέπει πρώτοι να δώσουμε το καλό παράδειγμα και να φροντίσουμε να αντιληφθούν όλοι και όλες ότι η διδασκαλία του Ευαγγελίου παραποιείται και χαλκεύεται από όσους, αφελώς ή ιδιοτελώς, επιχειρούν, με τερατολογίες, μυθεύματα και θεωρίες συνωμοσίας, να παραπλανήσουν και να εκφοβίσουν συνανθρώπους μας».

Ο μητροπολίτης Ιλίου Αθηναγόρας , εκπρόσωπος τύπου της ΔΙΣ μιλώντας στο κρατικό κανάλι για τη σημερινή ΔΙΣ είπε ότι “Θα υπάρξει ενημέρωση γύρω από το περιεχόμενο της πρόσφατης συνάντησης του Αρχιεπισκόπου με τον Πρωθυπουργό”.Ο μητροπολίτης Ιλίου υπογράμμισε ακόμη πως “οι περισσότεροι από τους μητροπολίτες έχουν εμβολιαστεί καθώς επίσης και μεγάλο μέρος των ιερέων”, αν και παραδέχθηκε ότι “θα μπορούσε και καλύτερα”, ενώ τόνισε για άλλη μια φορά το γεγονός ότι η διοίκηση της Εκκλησίας συμπαραστάθηκε στην Πολιτεία από την αρχή της πανδημίας.

“Συνωμοσιολόγοι υπάρχουν παντού και μέσα και έξω από τις εκκλησίες”, σημείωσε ο μητροπολίτης Αθηναγόρας σχετικά με φαινόμενα αρνητών εντός της Εκκλησίας και πρόσθεσε ότι “χρειάζεται σωστή ενημέρωση ώστε να αντιληφθούμε πως όταν έχουμε μια δύσκολη κατάσταση, αφενός μεν την περνάμε όλοι ενωμένοι, αφετέρου δε υπάρχει μια συνεργασία ανάμεσα στους γιατρούς, στην Πολιτεία που αποφασίζει και, βεβαίως εφόσον μας ζητηθεί, και από την Εκκλησία”.

Ο Μητροπολίτης Χίου Μάρκος τόνισε: «Ο Θεός εχάρισε τα φάρμακα στους ανθρώπους και ο πιστός άνθρωπος δεν τα αποστρέφεται. Τα φάρμακα κατά τον λόγο αυτό της Αγίας Γραφής, είναι δώρο του Θεού στους ανθρώπους. Ο Θεός φωτίζει τους επιστήμονες, αφού «έδωκεν ανθρώποις επιστήμην ενδοξάζεσθαι εν τοις θαυμασίοις αυτού», ώστε να προσφέρουν τα φάρμακα για τις ασθένειες. Αυτή είναι η αγιογραφική θέση της Εκκλησίας μας».

Οι αρνητές

Στην εκκλησιαστική δικαιοσύνη παραπέμπονται να καθίσουν δύο μητροπολίτες, οι Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμάς, οι οποίοι δεν τήρησαν την ομόφωνη απόφαση της ΔΙΣ για μέτρα κατά τις Ακολουθίες του Πάσχα.

Οι Μητροπολίτες οι οποίοι κατηγορούνται για ηθική αυτουργία για απειθαρχία των πιστών σε σχέση προς τις υποδείξεις της Πολιτείας και της Εκκλησίας σε θέματα υγείας, κλήθηκαν στην Συνοδική Επιτροπή για όσα έγιναν το Πάσχα.

Η γνωμάτευση της Συνοδικής Επιτροπής επί των Δογματικών και Νομοκανονικών ζητημάτων, διαπιστώνει απειθαρχία προς τις αποφάσεις της Ιεράς Συνόδου των Μητροπολιτών Κυθήρων Σεραφείμ και Αιτωλίας και Ακαρνανίας Κοσμά, ιδιαίτερα αναφορικά με τα υγειονομικά μέτρα, που είχαν αποφασιστεί κατά την περίοδο του Πάσχα για αναχαίτιση της πανδημίας του κορωνοϊού.

Όπως σημειώνει το protothema.gr, τη διάρκεια του Πάσχα στις δύο μητροπόλεις δεν τηρήθηκε το ωράριο για έναρξη των Ιερών Λειτουργιών και δεν αποφεύχθησαν οι συνωστισμοί στους ναούς.

Ετικέτες: covidΒασίλης ΚικίλιαςΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΕΜΒΌΛΙΑΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΙΕΜΒΟΛΙΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟΥΙΕΡΩΝΥΜΟΣΚΟΡΟΝΟΙΟΣΣΩΤΗΡΗΣ ΤΣΙΟΔΡΑΣ
Προηγούμενο Άρθρο

KΡΗΤΗ – ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΕΣ 2021: Αυτά είναι τα δίδυμα αδέρφια που θριάμβευσαν στις εξετάσεις

Επόμενο Άρθρο

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ στο δάσος του Σέιχ Σου στην Θεσσαλονίκη

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Ιερώνυμος για Πάπα Φραγκίσκο: Διατηρούμε στην καρδιά μας την αγάπη και το σεβασμό του για την Ελλάδα

22/04/2025 | 08:13
Featured

Πασχάλιο μήνυμα Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου Β΄

20/04/2025 | 07:29
Featured

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! το TILEGRAFIMANEWS.GR εύχεται σε όλους ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

20/04/2025 | 03:55
Featured

Ο Λευκός Οίκος ανακοινώνει ότι ο COVID προήλθε από εργαστήριο και κατηγορεί τον Φάουτσι για σκόπιμη συγκάλυψη

19/04/2025 | 09:13
Featured

Μεγάλη Παρασκευή: Η περιφορά του Επιταφίου στο Σύνταγμα και η δέηση για τα Τέμπη

18/04/2025 | 22:54
HOT NEWS

Μεγάλη Πέμπτη: Σήμερον κρεμάται επί ξύλου -Μεγάλη Παρασκευή: Τα εγκώμια της Παναγίας

17/04/2025 | 21:40
Featured

Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Είμαι έτοιμη να ενισχύσω τους δεσμούς ΗΠΑ-Ελλάδας – Τι είπαν Μητσοτάκης, Γεωργιάδης, Ιερώνυμος στο Breibart για τη νέα πρέσβη

17/04/2025 | 06:23
Featured

Αναστάσιμο μήνυμα του Αρχιεπισκόπου Ιερωνύμου

16/04/2025 | 18:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΦΩΤΙΑ ΤΩΡΑ στο δάσος του Σέιχ Σου στην Θεσσαλονίκη


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Άγρια επίθεση Τραμπ σε Πούτιν: «Μήπως δεν θέλει να σταματήσει τον πόλεμο; Μήπως πρέπει να τον αντιμετωπίσω διαφορετικά;»

    281 shares
    Share 112 Tweet 70
  • Διχασμένοι οι σεισμολόγοι στην Τουρκία – Έρχεται ή όχι ισχυρότερος σεισμός στην περιοχή;

    270 shares
    Share 108 Tweet 68
  • Τραμπ: Ρωσία και Ουκρανία βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία για ειρήνη

    230 shares
    Share 92 Tweet 58
  • Τη Δευτέρα, στη Βουλή, η τροπολογία για την αυτόματη αναγνώριση ειδικότητας Ελλήνων ιατρών από τις ΗΠΑ

    219 shares
    Share 88 Tweet 55
  • Η Αγία Σοφία άντεξε τα 6,2 Ρίχτερ στην Κωνσταντινούπολη – Πώς βγήκε αλώβητη (και από αυτόν) τον σεισμό

    213 shares
    Share 85 Tweet 53
  • Καιρός: Τελευταία ημέρα άστατου καιρού η Κυριακή, μετά θυελλώδεις βοριάδες – Που θα βρέξει

    203 shares
    Share 81 Tweet 51
  • Σεισμός αισθητός στην Αθήνα – Φόβοι για μεγάλο σεισμό λόγω Τουρκίας

    985 shares
    Share 394 Tweet 246
Tilegrafimanews- Χρηστικά και επίκαιρα

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ Τσίπρας καιρός
  • About Us
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • useronline
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι και προϋποθέσεις για την ανάρτηση σχολίων
  • Όροι χρήσης
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • //ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ//
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch