Πέμπτη, 30 Οκτωβρίου, 2025
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική ΠΟΛΙΤΙΚΑ

Πάνος Καμμένος: Καταγγελίες για εξαγορά βουλευτών και απειλές

Newsroom από Newsroom
20/06/2018 19:11
σε ΠΟΛΙΤΙΚΑ
A A
50
SHARES
107
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ: Καταγγελίες για σχέδιο εξαγοράς και τρομοκράτησης βουλευτών των ΑΝΕΛ έκανε ο Πάνος Καμμένος από τη Βουλή, μετά την κοινή συνεδρίαση της Κ.Ο. του κόμματός και της Εκτελεστικής Γραμματείας.

Μάλιστα, ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα για τις απειλές και τις πιέσεις που, όπως, είπε, δέχονται βουλευτές και στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων από «νεοφασίστες και μέλη εγκληματικών οργανώσεων».

Ο υπουργός Άμυνας ζήτησε την παρέμβαση της Δικαιοσύνης και όπως είπε είναι στη διάθεση του εισαγγελέα τα κινητά των βουλευτών και των στελεχών των ΑΝΕΛ ώστε αν ελεγχθούν τα απειλητικά sms και e-mail. Ο Πάνος Καμμένος ζήτησε την παρέμβαση εισαγγελέα προκειμένου, όπως είπε, προκειμένου να βρεθεί το κέντρο που έχει οργανώσει την τρομοκράτηση αυτή.

Απειλές σε κινητά και σταθερά

Όπως κατήγγειλε, «κατά το πέρας της συνεδρίασης της Βουλής για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα σε προσωπικό λογαριασμό στο twitter μια κόπια ενός λογαριασμού ο οποίος δημοσίευσε το σύνολο των προσωπικών στοιχείων των βουλευτών, των στελεχών και των μελών των ΑΝΕΛ προκειμένου να ξεκινήσει ένα πογκρόμ απειλών σε όλη την Ελλάδα, κατευθυνόμενο από στελέχη της ΝΔ, όπως προκύπτει και από συγκεκριμένα sms που έφυγαν κατά λάθος και προς στελέχη των ΑΝΕΛ.

Αυτές οι απειλές προχώρησαν σε κινητά τηλέφωνα, σε σταθερά τηλέφωνα οικιών και γραφείων βουλευτών αλλά και στελεχών των ΑΝΕΛ, απειλητικά τηλεφωνήματα τα οποία οδήγησαν και σε απειλητικές προσυγκεντρώσεις σε γραφεία των ΑΝΕΛ αλλά και σε σπίτια στελεχών προκειμένου να υποχρεώσουν τα στελέχη αυτά να εγκαταλείψουν του Ανεξάρτητους Έλληνες» προσέθεσε ο κ. Καμμένος.

«Ο στόχος είναι ο εκφοβισμός που είχε σαν αποτέλεσμα χθες στα Χανιά κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης όπου ήταν παρούσα η υπουργός Τουρισμού, κ. Κουντουρά, να έχουμε ένα στημένο τηλεοπτικό σόου όπου με επικεφαλής τον πρώην κρατούμενο των φυλακών, κ. Παντελή Καπαρουδάκη, στελεχών της Χρυσής Αυγής αλλά και υπαλλήλων συγκεκριμένου επιχειρηματικού ομίλου να γίνει μια προσπάθεια δημιουργίας κλίματος κατά των ΑΝΕΛ, ενός κλίματος το οποίο θα οδηγούσε, όπως εκείνοι επιθυμούσαν, στο να φυλλορροήσουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες», σημείωσε.

«Θέλω να διαβεβαιώσω ότι οι ΑΝΕΛ δεν φυλλοροούν. Θέλω να είναι απόλυτα ξεκάθαρο ότι αυτού του είδους η προπαγάνδα εις βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων δεν θα μείνει αναπάντητη: Ζητάμε ομόφωνα, άμεσα δικαστική διερεύνηση με εμπλοκή του εισαγγελέα. Δίνουμε όλα τα κινητά τηλέφωνα της ΚΟ και των στελεχών μας στην διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποδειχθεί ποιός προσπαθεί, ουσιαστικά σε συνέχεια και αυτών που ειπώθηκαν στη Βουλή να καταλύσει το πολίτευμα. Γιατί περί καταλύσεως του πολιτεύματος πρόκειται η προσπάθεια η οποία γίνεται για εκφοβισμό στελεχών ενός δημοκρατικού κινήματος» υπογράμμισε ο κ. Καμμένος.

“Θα κάνουμε τα πάντα για να μην περάσει η συμφωνία”

«Θα κάνουμε οτιδήποτε για να μην έρθει στη Βουλή αυτή η συμφωνία», είπε ο Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στη συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Ερωτηθεί μάλιστα αν αυτό σημαίνει ότι θα αποσύρει τη στήριξή του στην κυβέρνηση, απάντησε: «θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί».

Ερωτηθείς για το ποιος είναι ο χρόνος που πιστεύει πως θα έρθει η συμφωνία, ο κ. Καμμένος τόνισε ότι θα είναι το 2019, καθώς τα Σκόπια θα πρέπει να εκπληρώσουν όλα τα προαπαιτούμενα. Χαρακτήρισε τη συμφωνία είναι προσχέδιο που δεν παράγει κανένα αποτέλεσμα και εκτίμησε ότι δεν θα περάσει από τα Σκόπια.

Ο Πάνος Καμμένος μίλησε και για τη συμφωνία με την ΠΓΔΜ για την αλλαγή του ονόματος. Αποκάλυψε ότι έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αν ποτέ φτάσει η συμφωνία στη Βουλή, να ψηφιστεί από 180 βουλευτές.

«Πουλημένος» ο Δημήτρης Καμμένος – Επίθεση σε Μητσοτάκη

Ο πρόεδρος τω ΑΝΕΛ επιτέθηκε στη Νέα Δημοκρατία λέγοντας ότι ο κ. Μητσοτάκης «πρέπει να μας πει εάν είναι αυτός στην κυβέρνηση τι θα κάνει, καθώς δέχεται και το erga omnes και τη σύνθετη ονομασία». Ο Πάνος Καμμένος κατηγόρησε τον πρόεδρο της ΝΔ ότι άλλα λέει στο εξωτερικό και άλλα στο εσωτερικό και ότι έχει παρασυρθεί και έχει γίνει συνοδοιπόρος της Χρυσής Αυγής, ακούγοντας τις ακραίες φωνές μέσα στο κόμμα του.

Στήριξε τον αντιπρόεδρο των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη, λέγοντας ότι δεν είπε όσα του αποδίδονται σχετικά με ανταλλάγματα. «Το σχέδιο της ΝΔ ήταν ρίξει την κυβέρνηση για να μην υπάρξουν τα θετικά από την έξοδο από το Μνημόνιο και γιατί δεν θέλει να προχωρήσει η πάταξη της διαφθοράς και τη διερεύνηση των σκανδάλων».

Απέδωσε σε εξαγορά τη στάση του Δημήτρη Καμμένου και μάλιστα είπε ότι προσπάθησε να επηρεάσει ακόμα δυο βουλευτές, όμως «οι ΑΝΕΛ δεν φυλλορροούν». Κατήγγειλε ότι πίσω απ’ όσα συμβαίνουν με στελέχη των ΑΝΕΛ είναι και δημοσιογραφικά κέντρα, που κατέχουν «Εσκομπάρ» με 2,5 τόνους ηρωίνη από την Τουρκία, ενώ εξαπέλυσε επίθεση και σε άλλο ιδιοκτήτη μέσου ενημέρωσης που θέλει να πέσει η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, γράφει το newsit.gr.

Ετικέτες: ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣβουλευτήςΠάνος ΚαμμένοςπολιτικάΣΚΟΠΙΑΝΟ

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Πάνος Καμμένος: Επιστροφή στην πολιτική μέσω της συζύγου του – Φλερτ με Τσίπρα και επίθεση σε Σαμαρά

10/10/2025 | 12:33
Featured

Σάλος με τον Καμμένο, τον νέο Μητροπολίτη και τον Αρχιμανδρίτη: Αποκαλύψεις για την Κρητική Μαφία και την Εκκλησία

03/09/2025 | 13:03
Featured

Προς αλλαγή του εκλογικού νόμου – Τα δύο σενάρια που εξετάζει το Μαξίμου- ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ 

25/08/2025 | 12:41
Featured

Σκληρή επίθεση από Σαμαρά – Καραμανλή : «Κίνδυνος να βρεθούμε σε κατάσταση ομηρίας από την Τουρκία», «Δεν είναι ήρεμα νερά, είναι τρικυμία εν κρανίω»

17/06/2025 | 21:13
Load More
Επόμενο Άρθρο

Τι καιρό θα κάνει αύριο Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Η νέα όψη του Πενταγώνου – Πρώτη μεγάλη παρέμβαση μετά από 77 χρόνια

    151 shares
    Share 60 Tweet 38
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Διορθώσεις στα αγροτεμάχια ΟΣΔΕ για συνδεδεμένες – Τι ισχύει για τις πληρωμές Νέων Αγροτών και τα 168 εκατ. ευρώ του πριμ εγκατάστασης

    192 shares
    Share 77 Tweet 48
  • Ραγδαίες εξελίξεις: Γιατί ο Τραμπ πάτησε το κουμπί των πυρηνικών δοκιμών μετά από 33 χρόνια – Η Ρωσία και το δύσκολο αίνιγμα της Κίνας

    103 shares
    Share 41 Tweet 26
  • Ρούλα Πισπιρίγκου: Διάγνωση με ερυθηματώδη λύκο και μάχη για επιβίωση στη φυλακή – Τι αποκαλύπτει η δικηγόρος της

    101 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΝΕΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 2027–2030: «Παγώνουν» τα όρια ηλικίας στα 62 και 67 – Αυξήσεις 2,4%, δηλώσεις αναδρομικών έως 31/12/2025

    94 shares
    Share 38 Tweet 24
  • ΑΓΡΟΤΕΣ – ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ: Από Δευτέρα το πετρέλαιο, Νοέμβριο τα 228 εκατ. για φυτικό κεφάλαιο – Δεκέμβριο οι πληρωμές ΕΛΓΑ

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
  • Γιορτή σήμερα 30 Οκτωβρίου, εορτολόγιο: Άγιοι Ζηνόβιος και Ζηνοβία τα αδέλφια

    90 shares
    Share 36 Tweet 23
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch