Αποκάλυψη του OPEN TV για τις – Δώρο στους χαμηλοσυνταξιούχους, – Πως θα στηριχθούν όσοι λαμβάνουν μικρές συντάξειςΑπό 24 έως 28 Ιανουαρίου οι καταβολές για τα προνοιακά επιδόματα.

: Δύο σημαντικές διατάξεις παρουσίασε κατά αποκλειστικότητα στο δελτίο ειδήσεων του Open TV ο δημοσιογράφος Θόδωρος Βγενής. Οι συγκεκριμένες διατάξεις θα περιλαμβάνονται στο νομοσχέδιο για το ασφαλιστικό που θα κατατεθεί τις επόμενες μέρες στη Βουλή.

Ολα τα  για τις συντάξεις ΕΔΩ 

Η πρώτη διάταξη είναι το άρθρο 47 και το οποίο αφορά την οικονομική ενίσχυση των . Συγκεκριμένα ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης θέλει κάθε χρόνο να δίνεται μία μόνιμη παροχή σε χαμηλοσυνταξιούχους οι οποίοι ουσιαστικά θα παίρνουν εφάπαξ ένα ποσό.

Οι δικαιούχοι θα είναι όσοι λαμβάνουν συντάξεις γήρατος, αναπηρίας, χηρείας, προσωρινή σύνταξη, εξωιδρυματικό επίδομα, επίδομα συμπαράστασης. Οι συγκεκριμένοι δικαιούχοι το 2020 θα λάβουν 971 εκατ. ευρώ. Το εν λόγω θα καταβάλλεται τον Δεκέμβριο, θα είναι ακατάσχετο και δεν θα συμψηφίζεται με χρέη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Από την άλλη πλευρά το άρθρο 28 του νομοσχεδίου αναφέρει ότι οι ιδιωτικοί και δημόσιοι υπάλληλοι, οι οποίοι θα αποφασίσουν να εργαστούν και παράλληλα να παίρνουν τη τους, θα έχουν παρακράτηση 30% και όχι 60% που ίσχυε με τον νόμο Κατρούγκαλου. Οι πιο τυχεροί θα είναι οι αγρότες οι οποίοι θα έχουν πλήρη απαλλαγή.

Αποκάλυψη του OPEN TV για τις συντάξεις – Δώρο στους χαμηλοσυνταξιούχους – ΚΕΑ, Α21 – Πληρωμή επιδομάτων

Η ώρα των πληρωμών έφτασε!  Από 24 έως 28 Ιανουαρίου θα καταβληθούν το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (), το επίδομα παιδιού, το επίδομα ενοικίου και τα λοιπά προνοιακά επιδόματα.

Η αρχή θα γίνει με τα προνοιακά αναπηρικά και διατροφικά μηνός Ιανουαρίου, που θα καταβληθούν την Παρασκευή 24/1.

Συντάξεις – ψίχουλα για νέους συνταξιούχους – Αναδρομικά, ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΛΗΡΩΜΕΣ

Ελάχιστο Εγγυημένο Εισόδημα γίνεται το ΚΕΑ – Αυξήσεις – Πληρωμή

ΠΡΟΝΟΙΑΚΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ 2019 : Στις 26 Νοεμβρίου η πληρωμή για Α21 ΟΠΕΚΑ, ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΑNΑΔΡΟΜΙΚΑ