: Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο – διαρροή 9/6: Τι πρόκειται να γίνει στο αποψινό επεισόδιο.

Επεισόδιο σφηνάκι στην Ελλάδα, όπως κάθε Σάββατο. Καμία μετάδοση στην Τουρκία. Επομένως είμαστε πλέον στα… ίδια στις δύο μεταδόσεις. Το μόνο που δεν έχετε δει από την ελληνική μετάδοση είναι ένα αγώνισμα επάθλου.

Η άσπρη ομάδα έχει πάρει τα πάνω της για τα καλά. Ψυχολογία, φαγητό, ενέργεια, φόρα… όλα τα έχει. Γι΄ αυτό και κατόρθωσε να κάνει το 1-0 στις νίκες. Θυμηθείτε τα highlights από τα νίκη των άσπρων στο πρώτο παιχνίδι. Σε ένα εντυπωσιακό ματς πραγματικά.

Το θέμα και το ερώτημα είναι ποιος κερδίζει σήμερα; Υπάρχει ένας αναβρασμός στη μαύρη ομάδα με την Δαλάκα και τη Δήμητρα. Γενικώς η Κατερίνα έχει χάσει κάποιους κρίσιμους πόντους τελευταία και έχει αρχίσει να αμφισβητείται. Από τον Εμρέ και τη Δήμητρα. Το κλίμα στους μαύρους δεν είναι πολύ καλό. Το έχουμε αναφέρει ήδη πως την ασυλία την κερδίζει η άσπρη ομάδα. Ο τελικός στόχος για απόψε είναι μπάσκετ. Σε αυτό οι άσπροι είναι πολύ καλύτεροι. Πάρα πολύ καλύτεροι. Επομένως είναι αυτοί που έχουν και το μεγάλο προβάδισμα για το 2-0, αναφέρει το sportime.gr.

Δείτε το ελληνικό τρέιλερ

SURVIVOR 2019 διαρροή -spoiler 9/6 : Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο survivor

Δείτε και το τουρκικό τρέιλερ με τον τελικό στόχο

Στο επεισόδιο του Σαββάτου η άσπρη ομάδα για μία ακόμα φορά πήρε νίκησε, μετ΄από μια συγκλονιστική εξέλιξη. Υπενθυμίζουμε ότι η Άσπρη ομάδα είχε κερδίσει και το αγώνισμα επάθλου. Σήμερα ο δεύτερος αγώνας ασυλίας και το ερώτημα αν θα συνεχίσει το σερί η Άσπρη ομάδα ή αν αν περάσει στην αντεπίθεση η μαύρη ομάδα. Μάλιστα πλησιάζουμε προς το τέλος, και προφανώς μένουν λίγα ακόμα αγωνίσματα ασυλίας, η προσπάθεια των παιχτών κορυφώνεται.

SURVIVOR 2019 διαρροή -spoiler 9/6 : Ποιος θα κερδίσει σήμερα στο survivor

Η Άσπρη ομάδα είναι πλήρως ανεβασμένη μετά την τελευταία νίκη της, ενώ στον αντίποδα η Μαύρη ομάδα θέλει άρον άρον να επιστρέψει στις νίκες, αναφέρει το athensmagazine.gr