Τρίτη, 13 Ιανουαρίου, 2026
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά
Αρχική Featured

Γεωργιάδης: Ο Τσίπρας δεν διαγράφει τον Παππά γιατί τα ήξερε όλα

TechTeam από TechTeam
28/06/2020 16:40
σε Featured, HOT NEWS, ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
A A
52
SHARES
110
VIEWS
Share on FacebookShare on Twitter

«Ο Τσίπρας δεν μπορεί να διαγράψει τον Παππά γιατί τα ήξερε όλα» τόνισε στον ΣΚΑΪ ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, δηλώνοντας ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ως πρωθυπουργός καρατόμησε και τον Σταύρο Κοντονή ως υπουργό Δικαιοσύνης για χάρη του Δημήτρη Παπαγγελόπουλου.

Σύμφωνα με τον υπουργό, ο κ. Παπαγγελόπουλος είχε υποσχεθεί στον Αλέξη Τσίπρα φυλακίσεις πολιτικών μέσω της κ. Τουλουπάκη η οποία σταμάτησε την έρευνα για χρηματισμό γιατρών από τη Novartis. Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης προσήψε ποινικές ευθύνες στην εισαγγελέα για τη στάση της.

Ειδικότερα, ερωτηθείς τι θα έκανε αν ήταν στη θέση του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Γεωργιάδης ανέφερε χαρακτηριστικά «αν αυτά γίνονταν όλα χωρίς γνώση του Τσίπρα ασφαλώς δε θα στήριζα Παππά, αν γίνονταν εις γνώση μου ασφαλώς και θα τον στήριζα».

«Ο Παπαγγελόπουλος ήταν οργανικό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ και της Αριστεράς; Γιατί ο Τσίπρας τον κράτησε τέσσερα χρόνια υπουργό; Κατάφερε να ‘’φάει΄’ τον Κοντονή που ήταν σαρξ εκ της σαρκός του ΣΥΡΙΖΑ, όταν ο Κοντονής προσπάθησε να βάλει φρένο στις μεθοδεύσεις Παπαγγελόπουλου ως υπουργός, ο Τσίπρας κράτησε τον Παπαγγελόπουλο και έδιωξε τον Κοντονή. Γιατί τον κράτησε; Επειδή μίλαγε με καλά λόγια για τη σύζυγο του Καμμένου; Ή τον κράτησε επειδή μίλαγε καλά για τον Μιωνή και του ζητούσε λεφτά; Τον κράτησε γιατί μέσω Παπαγγελόπουλου προσπαθούσε να ασκήσει πιέσεις στη Δικαιοσύνη για να κλείσει εμάς φυλακή. Ο Παπαγγελόπουλος του υποσχόταν ότι δια της Τουλουπάκη θα κλείσει εμάς φυλακή, γι’ αυτό τον κράτησε» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Γεωργιάδης.

«Όταν βγήκε το ηχητικό του Μπαλτάκου με τον Κασιδιάρη ο Σαμαράς τον διέγραψε μέσα σε 25 λεπτά γιατί εγνώριζε ότι αυτά που έκανε του ήταν άγνωστα, τα έκανε πίσω από την πλάτη του, και έτσι τον διέγραψε. Εάν ο Σαμαράς είχε στείλει τον Μπαλτάκο στον Κασιδιάρη θα μπορούσε να τον διαγράψει;» διερωτήθηκε ακόμα ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ό,τι αφορά την πολυσέλιδη απόφαση της επιτροπής κεφαλαιαγοράς και του υπουργείου Δικαιοσύνης των ΗΠΑ που κάνει λόγο για «foreign officials» δήλωσε ότι όχι μόνο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και η εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη κάνουν προπαγάνδα, το μεταφράζουν σε «κυβερνητικούς αξιωματούχους» ενώ στη σελίδα 2 της έκθεσης των Αμερικανών έχει παράρτημα που διευκρινίζει ότι ως foreign officials εννοούνται οι γιατροί. «Αυτό δεν είναι θέμα ερμηνείας το γράφει το κείμενο, δηλαδή συνεχίζουν και σήμερα τη λάσπη, αφότου φάγανε το χαστούκι από τις ΗΠΑ. Η Τουλουπάκη έλεγε ότι δεν μπορεί να δώσει τα έγγραφα του FBI γιατί είναι μόνο για εσωτερική της χρήση… Με το που βγήκε η απόφαση της αμερικανικής δικαιοσύνης την έστειλε αμέσως μόνο που έκανε λαθροχειρία στη μετάφραση για να παραπλανήσει το Κοινοβούλιο» κατήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Όπως τόνισε, η απόφαση που βγήκε στις ΗΠΑ είναι κόλαφος για την κ. Τουλουπάκη και τη Δικαιοσύνη. «Η Ράικου ως εισαγγελέας κατά της Διαφθοράς είχε ξεκινήσει έρευνα για γιατρούς που έπαιρναν λεφτά από τη Novartis. Η Τουλουπάκη σταμάτησε την έρευνα για τους γιατρούς για τρία χρόνια, δεν είχε καλέσει κανέναν, και έψαχνε να βρει στοιχεία για τους 10 πολιτικούς. Δεν βρήκε τίποτα για μας αλλά άφησε ανενόχλητους τους γιατρούς αυτούς. Σε λίγο καιρό παραγράφεται η υπόθεση για τους γιατρούς και το δημόσιο δεν θα μπορεί να ζητήσει αποζημίωση για τη Novartis γιατί δε θα υπάρχει αδίκημα».

«Η Novartis πληρώνει 310 εκατ. για τους γιατρούς που πληρώνονταν στην Ελλάδα, αλλά ούτε 1 ευρώ στην Ελλάδα για τους γιατρούς που πληρώνονταν στην Ελλάδα… Η Τουλουπάκη κανονικά θα έπρεπε να ήταν ένοχη και για το αδίκημα της απιστίας και της βλάβης κατά του ελληνικού δημοσίου» τόνισε δε.

«Έχεις κάνει κυβέρνηση που ο ένας βρίζει τον άλλον. Ο Τσίπας σε αυτά δε θα πει τίποτα; Είχε μια κυβέρνηση γινόταν το πράγμα αυτό από κάτω του κι αυτός καθόταν και διαιτήτευε; Η περίπτωση Παππά ήταν ακόμα χειρότερη. Όταν βγήκε το ηχητικό Μιωνή είπε ότι ήταν συρραφή του είπαν ότι δεν ήταν, μετά είπε είναι παράνομη η ηχογράφηση του είπαν ότι με νόμο Παπαγγελόπουλου δεν είναι παράνομη, μετά είπε δεν εννοούσα τον Παπαγγελόπουλο εννοούσα τον Σαμαρά, είπε εννοούσα Παπασταύρου, μετά εννοούσα Μιωνή. Μετά είπε ότι τα ‘πα, αλλά επειδή ο Μιωνή ήταν σε παραλήρημα» σχολίασε ακόμα ο κ. Γεωργιάδης.

Ετικέτες: #NOVARTIS ΥΠΟΘΕΣΗΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣΕΙΔΗΣΕΙΣΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑΤσίπρας

ΣχετικάΆρθρα

Featured

Κόντρα κυβέρνησης με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ για τον Μαδούρο – Το «καρφί» Μαρινάκη για τον Τσίπρα

04/01/2026 | 14:22
Featured

To tilegrafimanews.gr σας εύχεται ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ !

01/01/2026 | 00:01
Featured

Το Tilegrafimanews.gr σας εύχεται ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ με Υγεία !

25/12/2025 | 00:01
Featured

Γεωργιάδης: Η υγεία είναι κοινωνικό αγαθό, δεν μπορείς να αποκλείσεις κανέναν επειδή δεν έχει χρήματα

21/12/2025 | 14:00
Load More
Επόμενο Άρθρο

ΣΥΡΙΖΑ: Μεγάλη ταραχή μετά τις αποκαλύψεις για Παππά - δημοσκοπική κατάρρευση


ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

  • Καταγγελίες–βόμβα Καραχάλιου κατά Καρυστιανού: «Σέχτα, χειραγώγηση, 600 μηνύματα» και η  “γερόντισσα” με την  αστρολογία

    211 shares
    Share 84 Tweet 53
  • ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ LIVE:Χιονιάς πανελλαδικής κλίμακας: στα λευκά Ηλεία, Μεσσηνία και Σέρρες – Χιόνια σε Βίλια και Πάρνηθα

    143 shares
    Share 57 Tweet 36
  • ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ- ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Ανοίγει ο δρόμος για αυξήσεις και στις επικουρικές – Οι πρόσφατες πληροφορίες για τα αναδρομικά και το «κλειδί» των πλεονασμάτων

    99 shares
    Share 40 Tweet 25
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ -ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΦΕΒΕΡΟΥΑΡΙΟΥ 2026: Πληρωμές στις 27 και 29 Ιανουαρίου – Ποιοι παίρνουν αυξήσεις και αναδρομικά έως 2.000€  

    98 shares
    Share 39 Tweet 25
  • ΔΥΠΑ 2026: 21.515 νέες επιδοτούμενες θέσεις, προγράμματα δεξιοτήτων για 80.000 ωφελούμενους και «κύμα» πληρωμών 

    84 shares
    Share 34 Tweet 21
  • ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΙΤΑΡΙ: +11% ζήτηση έως το 2034, 874 εκατ. τόνοι παραγωγή – Πού «κουμπώνει» η Ελλάδα μετά τα 7,99 δισ. και τη νέα ΚΑΠ

    80 shares
    Share 32 Tweet 20
  • ΑΣΕΠ 2026: 2.701 μόνιμες προσλήψεις ΤΕ και δεκάδες θέσεις σε Δήμους – Ποιοι προηγούνται, πού ανοίγουν άμεσα

    120 shares
    Share 48 Tweet 30
Tilegrafimanews – Έκτακτες ειδήσεις, συντάξεις και αγροτικά

Το ενημερωτικό site tilegrafimanews.gr είναι ένας ειδησεογραφικός ιστότοπος με βασικό χαρακτηριστικό του, την εγκυρότητα της είδησης και έτσι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του διαδικτυακού κοινού καθώς συνολικά το έχουν επισκεφτεί πάνω από 3 εκατομμύρια χρηστών. Η καθημερινή επισκεψιμότητα επιβραβεύει την προσπάθεια όλης της δημοσιογραφικής ομάδας μας.

Τηλεγράφημα Αριθμός μέλους - Μητρώο online media: 12528 Υπουργείο Ψηφιακής πολιτικής, τηλεπικοινωνιών και ενημέρωσης - Γενική γραμματεία ενημέρωσης και επικοινωνίας

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • HOT NEWS
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

About Us

Πρόσθεσε το μπάνερ μας Google+

Όροι χρήσης

Επικοινωνία

Διαφημιστείτε στο tilegrafimanews.gr

RSS feed

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΤΙΚΕΤΕΣ

News OAED.GR ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ ΑΣΕΠ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΙΕΘΝΗ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΟΡΤΟΛΟΓΙΟ ΕΦΚΑ Ελλάδα ΗΠΑ ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ Μητσοτάκης ΝΕΑ ΟΑΕΔ ΟΠΕΚΕΠΕ ΠΟΙΟΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΝΕΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΥΡΙΖΑ Συντάξεις ΤΟΥΡΚΙΑ καιρός
  • All categories
  • Newsletter
  • tags
  • test
  • useronline
  • Ανάρτηση σχολίων
  • ΑΡΧΙΚΗ
  • Όλες οι ειδήσεις
  • Όροι Χρήσης – Πολιτική Cookies
  • Ποιοι είμαστε
  • ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch

  • ΑΡΧΙΚΗ
  • ΕΛΛΑΔΑ ΝΕΑ
  • ΕΛΛΑΔΑ
    • ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    • ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
    • ΠΟΛΙΤΙΚΑ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ – ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ
  • ΑΓΡΟΤΙΚΑ ΝΕΑ
  • ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ
  • ΥΓΕΙΑ
  • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
  • …
    • ΕΘΝΙΚΑ
    • ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ
    • ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ-ΑΣΦΑΛΕΙΑ
    • ΒΙΝΤΕΟ
    • ΓΕΩΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ
    • ΙΣΤΟΡΙΑ/ΓΛΩΣΣΑ
    • ΔΙΑΤΡΟΦΗ
    • ΓΥΝΑΙΚΑ – ΟΜΟΡΦΙΑ
    • ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ
    • ΑΡΧΟΝΤΑΡΙΚΙ
    • ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ
    • ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
    • ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ
    • ΜΟΥΣΙΚΗ
    • Το ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ γράφει…
    • Είπαν στο Τηλεγράφημα…
    • ΠΕΡΙΕΡΓΑ
    • ΕΚΚΛΗΣΙΑ
    • ΜΟΝΑΣΤΗΡΙΑ
    • ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ
    • ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
    • ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
    • ΕΙΠΑΝ
    • ΜΗΤΕΡΑ ΓΗ
    • ΑΣΚΗΣΗ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ
    • ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ BUSINESS REPORT

© 2015 - 2022 tilegrafimanews.gr | Produced by etouch