Σοκ στη Θεσσαλονίκη! Βίαζε για χρόνια τα τρία ανήλικα ανίψια του και τραβούσε βίντεο

σοκ-στη-θεσσαλονίκη-βίαζε-για-χρόνια-τ

Σοκ στη ! Βίαζε για χρόνια τα τρία ανήλικα ανίψια του και τραβούσε βίντεο

Μια φρικιαστική υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, όταν ένα από τα θύματα, ενήλικο πλέον, κατέφυγε στις αρχές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από το tilegrafimanews.gr

Όπως αναφέρει το thestival, ένας 51χρονος άνδρας, επί τέσσερα ολόκληρα χρόνια, ικανοποιούσε τις αρρωστημένες ορέξεις του πάνω στα τρία ανήλικα ανίψια του, δύο αγόρια κι ένα κορίτσι!

Ο εφιάλτης των παιδιών ξεκίνησε το 2009. Πρόκειται για δύο αδέρφια και το ξαδερφάκι τους, οι γονείς των οποίων τα άφηναν στη γιαγιά και στον παππού τους που έμεναν στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προκειμένου να πάνε στη δουλειά τους.

Εκεί όμως, έμενε και ο 51χρονος θείος των παιδιών, ο οποίος όποτε έλειπαν όλοι από το σπίτι βίαζε τα ανήλικα παιδιά. Μάλιστα, βιντεoσκοπούσε τις αρρωστημένες πράξεις του! Τότε, εκείνα ήταν μόλις, 3, 5 και 6 ετών αντίστοιχα!

Ένα από τα παιδιά, αγόρι, 18 ετών σήμερα, κατήγγειλε όλη τη φρίκη που βίωσε από τον ίδιο του τον θείο κι έτσι, σε βάρος του 51χρονου σχηματίσθηκε δικογραφία από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων για γενετήσια πράξη με ανήλικο έναντι αμοιβής, πορνογραφία ανηλίκων, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους, κατάχρηση ανηλίκων και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η αστυνομία, σύμφωνα με την σχετική καταγγελία του 18χρονου, ο προαναφερόμενος το χρονικό διάστημα από 2009 έως 2013, σε διαμέρισμα όπου διαμένει στην ανατολική Θεσσαλονίκη, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε γενετήσιες πράξεις σε βάρος των τριών ανήλικων ανιψιών του, προσφέροντας διάφορα υλικά ανταλλάγματα. Αρκετές φορές βιντεοσκοπούσε τις γενετήσιες πράξεις με το κινητό του τηλέφωνο.

Ο 51χρονος παραδέχτηκε στις Αρχές τις αρρωστημένες πράξεις του και η υπόθεση θα πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.Δείτε επίσης.