ΚΑΛΑΝΤΑ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ: Τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα τραγούδησαν στον πρωθυπουργό και τη σύντροφό του, Μπέτυ Μπαζιάνα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λούτσας «Η Δέλφη», με τα συγκροτήματα να παίζουν και να χορεύουν και παραδοσιακούς νησιώτικους χορούς.

Ιδιαίτερο χρώμα έδωσαν με τον χορό τους τα μικρά παιδιά των συλλόγων. Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ερέτριας «Κωνσταντής Κανάρης» δώρισε στον Αλέξη Τσίπρα ένα ξύλινο καράβι με το όνομα του Κωνσταντίνου Κανάρη, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει: «Τα καλά σκαριά είναι για τις φουρτούνες», «το καλό σκαρί αντέχει».

Ο κ. Τσίπρας τους αποχαιρέτησε με ευχές για καλή χρονιά και κάλεσε τους Συλλόγους «να’ ρθείτε και του χρόνου να μας χορέψετε τους ωραίους σας χορούς», γράφει το newsbomb.gr.

Μια ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσαν στο Αλέξη Τσίπρα τα μέλη του πολιτιστικού συλλόγου «Μερακλήδες Αρτας» που του έψαλλαν τα Πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.

Διαβάστε επίσης:   Κουρουμπλής: Η δήλωσή του για τον Τσίπρα που θα συζητηθεί

Συγκεκριμένα, του πρόσφεραν ένα μπουκάλι τσίπουρο, με τον πρωθυπουργό να σχολιάζει χαριτολογώντας: «Έφερες το καλύτερο».

«Είπα στη γυναίκα σας, να σας δίνει από λίγο να έχετε κεφάλι νηφάλιο», του είπε το μέλος του πολιτιστικού συλλόγου που του πρόσφερε το μπουκάλι, με τον Αλέξη Τσίπρα να δίνει μια απίθανη απάντηση για τη σύζυγό του: «Δεν ξέρει αυτή, είναι νύφη», για να λάβει την απάντηση:

«Πώς δεν ξέρει, αφού αμέσως έστειλε για ποτήρια… Να πίνετε από λίγο, γιατί έχει πολλά προβλήματα η χώρα και πρέπει να ανταπεξέλθετε».