του Γιώργου Θεοχάρη

Από τα κολλητιλίκια ψυχρότητα..
Η στενή σχέση του πρωθυπουργού με τον πρώην Υπερ-Υπουργό έχει περάσει πια σε νέα φάση. Μετά το φιάσκο με τις , δημιούργημα του Νίκου, ο πρώην πανίσχυρος άνδρας του Μαξίμου έχει αποδυναμωθεί από το πρωθυπουργικό περιβάλλον. Δεν συμμετέχει στον γνωστό καθιερωμένο πρωινό καφέ.

Μόνο τηλεφωνικά και όταν χρειαστεί για κάτι πολύ μείζον ζήτημα. Η ψυχρότητα έγινε αντιληπτή και στους υπαλλήλους του που μίλησαν στο ΤΗΛΕΓΡΑΦΗΜΑ (tilegrafima.gr) εξηγώντας ότι τίποτα δεν μοιάζει με το πρόσφατο παρελθόν ανάμεσα στους δυο άνδρες.

Η κυρ Αλέκος Φλαμπουράρης, παλιά καραβάνα στην πολιτική, ως μέντορας του πρωθυπουργού, φαίνεται ότι έβαλε πάλι το χεράκι του… Και βεβαίως βεβαίως... ΟΧΙ αδίκως. Λειτουργεί σαν πυροσβεστήρας όπου βλέπει φλογίτσες!

Η διαφορά είναι ότι εδώ επρόκειτο για πυρκαγιά που απειλεί να κάψει όλη την κυβέρνηση. Οι επιδόσεις του κυρ Αλέκου όσο άριστες και να είναι, τι να σου κάνει ο πυροσβέστης όταν οι συνθήκες δεν βοηθούν καθόλου..
Ο Νίκος λοιπόν στη γωνιά του. Όμορφα και ωραία και ούτε γάτα ούτε ζημιά. Αμ δεν είναι έτσι όμως . Το Βατερλό με τις τηλεοπτικές άδειες ήταν μία νάρκη που εξερράγη στα χέρια του Νίκου και φυσικά βρήκε κι άλλους….Πρώτον και καλύτερο τον .