Η των 1600 και χαμηλών βοηθά τα άτομα που δεν έχουν πρόβλημα να τρέφονται με χαμηλούς υδατάνθρακες προκειμένου να χάσουν και να είναι πιο υγιείς χωρίς να κάνουν σημαντικές αλλαγές στην δίαιτά τους.

Ενώ δεν είναι τόσο δραστική με φάσεις εξαιρετικά χαμηλών υδατανθράκων όπως η δίαιτα Atkins για παράδειγμα, είναι δυνατόν απλά μειώνοντας την ποσότητα των υδατανθράκων να σταθεροποιηθούν τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα χωρίς να χρειάζονται μεγάλες αλλαγές στη διατροφή.

Τα των χαμηλών υδατανθράκων
Ενώ οι περισσότεροι ειδικοί σε θέματα υγείας αναγνωρίζουν ότι οι άνθρωποι χρειάζονται κάποιους υδατάνθρακες στη δίαιτά τους, πολλοί άνθρωποι υπερβάλλουν στη διατροφή τους και καταλήγουν να πάρουν πολλά περιττά κιλά τρώγοντας πολύ λευκό ψωμί, άσπρο ρύζι, άσπρα ζυμαρικά και άλλες επεξεργασμένες τροφές που απέχουν από την φυσική διατροφή.

Επιλέγοντας μια δίαιτα με χαμηλούς υδατάνθρακες εστιάζουμε στην έξυπνη επιλογή υδατανθράκων, έτσι ώστε να κρατάμε χαμηλά τα επίπεδα σακχάρων. Τρώγοντας πολλους επεξεργασμένους υδατάνθρακες ανεβάζουμε το επίπεδο σακχάρου και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να νιώθουμε πείνα και λαχτάρα για ακόμα περισσότερους επεξεργασμένους υδατάνθρακες, καταναλώνοντας έτσι περισσότερες θερμίδες όσο αυτός ο κύκλος επαναλαμβάνεται.

Διαλέγοντας πιο λογικούς υδατάνθρακες και τρώγοντας λιγότερους, σε συνδυασμό με την επιλογή υγιεινών τροφών για την υπόλοιπη δίαιτα μας, μπορουμε με 1600 θερμίδες τη μέρα να χάσουμε υγιεινά και αποτελεσματικά βάρος.

ΔΙΑΙΤΑ: ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΔΩ.